Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(50)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(50)
    • 5 Star(49)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/02/2021

    Doskonała jakość dla pieniędzy

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Wysoka jakość, ładna kurtka na zimę!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Świetna kurtka zimowa za te pieniądze. Ogrzewanie działa tak, jak powinno, do doskonale.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2021

    Bardzo dobrej jakości produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2021

    Piękny kolor, wspaniałe ciepło, dziękuję za doskonałą komunikację

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/11/2021

    Nie nosiłem jeszcze kurtki, jednak z kontroli świetlnej wydaje się być dobrze wykonane, a kolor wybrałem (niebieski) jest dla mnie przyjemny. Nie testowałem również funkcji „ogrzewania", ponieważ muszę wybrać odpowiedni powerbank (Mam Xiaomi 30000, który jest dość gruby i wytrzymały do takiego użytku). Ogólnie kurtka pasuje do mnie dobrze i dlatego powinna być wygodna podczas noszenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/02/2021

    Jest dobrze zbudowany, wygodny i niebieski kolor jest wspaniały. Zwykle noszę M i ponownie mierzę rozmiar produktu, zdecydowałem się na środek. Jest lekko ciasno pod pachami i na rękawach, ale nic wielkiego. Pewnie przez L byłbym szeroki, ale jeśli masz wątpliwości, lepiej jeden rozmiar więcej niż mniej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2021

    Produkt dotarł szybko.Kurt z dobrej jakości do ceny testowany z deszczem z doskonałymi wynikami, w odniesieniu do funkcji ogrzewania jeszcze w fazie testów. Bardzo hojne środki, rada x kaptur mógłby wziąć koronkę lub coś w tym stylu x może się zacisnąć, bo bardzo duże.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2021

    Bardzo dobra kamizelka z wyjątkowym stosunkiem jakości do ceny naprawdę i nienagannie wykonane doskonałe materiały parogonbili posiada kamizelkę 150 euro i więcej pomimo tego Ah również wbudowane ogrzewanie, O grzewczej stronie nic do zgłoszenia działa idealnie i w 5 minut podgrzewa kurtkę, więc jestem naprawdę bardzo zadowolony.. Jedyne co polecam i dodać inne rozmiary oprócz podwójnego xl więc również umieścić 3xl / 4xl

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Podoba mi się ta kurtka. Przy wzroście 173, waga 77 przybrała na pierwszym M, szczerze mówiąc, mały. Możesz go nosić, ale siedzi cicho. Rozmiar L zamówiony później. Lepiej, ale tak jakby rękawy były trochę krótkie i w największym stopniu niewygody. Ale myślę, że następny rozmiar będzie za duży. Na funkcjonalność powiedzieć zwłaszcza nic, to jest deklarowane, że działa. Капюшон kaczki, kieszenie izolowane. Szkoda, że po lewej jest tylko jedna kieszeń.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft17 673
    • Ft6 457
    • Ft23 559
    • Ft32 058
    • Ft20 000
    • Ft13 215
    • Ft19 081
    • Ft19 844
    • Ft21 371
    • Ft53 720
    • Ft14 504
    • Ft11 563
    • Ft33 202
    • Ft4 577
    • Ft4 954
    • Ft3 430
    • Ft10 902
    • Ft26 282