Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(110)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(110)
    • 5 Star(95)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/01/2022

    Mierzy wszystkie główne parametry powietrza i pokazuje ogólną jakość powietrza. Zasilany przez USB typu C, wewnątrz znajduje się wbudowana bateria. Ogólnie rzecz biorąc, można skupić się na zintegrowanej ocenie jakości powietrza, jeśli 1 lub 2 - to wszystko jest dobre. Jeśli więcej - już przyjrzeć się, jakie substancje w powietrzu są obecne w nadmiarze. I do tego trzeba wziąć załączoną instrukcję - ma tabelę z wartościami. Samo urządzenie nie pokazuje, w jakim parametrze przekroczone są maksymalne dopuszczalne granice, tylko wartości liczbowe tych parametrów. Przybył w rodzimej bardzo mocnej skrzyni, aby złamać, gdy wysyłka jest nierealna. Jestem zadowolony, polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/04/2022

    To narzędzie ma poważne problemy z oprogramowaniem i sprzętem. Położyłem go w pokoju i włączyłem. Pokazuje 13ppm CO i 523ppm Co2. Temperatura pomieszczenia : 21 C Badanie 1: Czekałem godzinę, jego stan jest stabilny. Wyszedłem na podwórko, CO2 i Co spada średnio około 200ppm, wydaje się być w porządku, ale, postawiłem go na kamień, czekam, i wrócił do ~520. Gdy wszedłem do domu, narzędzie zakręciło się w głowie, Co2 skoczyło do 3000, i nie zatrzymało się, po prostu poleciało wyżej i wyżej, a potem wyłączyłem. Badanie 2: Naładowałem narzędzie i czekałem godzinę w swoim pokoju, jego stan jest stabilny. Wkładam ją do plastikowej torby i wysadzam, gdy w nią jest narzędzie. Co i Co2 skacze do 300/1600ppm hurra, wygląda na to, że działa, ale nie. kiedy zostawiłem narzędzie w torbie na 1 godzinę, wróciło do 520ppm. Więc problem jest, nie będziesz znał rzeczywistych wartości, Jest to bezużyteczne do monitorowania jakości powietrza w pomieszczeniu, ponieważ będzie to zawsze ~523 (liczba ta zależy od temperatury, wilgotności itp). Zobaczysz różnicę między dwoma pokojami, ale nigdy nie znasz prawdziwych wartości na żywo, zawsze będzie domyślnie. Jestem bardzo smutna i rozczarowana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/12/2021

    Bardzo miły i użyteczny przedmiot. Wysyłka była bardzo szybka. Jestem bardzo usatysfakcjonowany. Dzięki, Bangood. Poważny i poprawny sprzedawca.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2022

    Dobre jednostki do ogólnej oceny jakości powietrza, ale nie najlepsze do stałego monitorowania, ponieważ po długim okresie użytkowania (godziny, dni) liczba znacznie wzrosła. Problem jest rozwiązywany przez zresetowanie urządzenia. Wyśmienity, ale biorąc pod uwagę cenę. Jestem bardzo zadowolony z urządzenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2022

    Autokalibruje przy pierwszym starcie, zajmuje kilka minut, potem zaczyna dawać odczyty. Transport był dość szybki, jak również.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • CanVIP4
    TR
    17/11/2021

    To bardzo delikatna sprawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2022

    Pour l'instant je le change de pièce, je le reset, il me donne des valeurs à peu près semblable, salon avec cheminée, cuisine, chambre, véranda ventilée...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • BDRVIP5
    HU
    26/04/2022

    Urządzenie nie nadaje się do pomiaru CO2, CO2 jest ustawione na wartość około 520ppm w każdej sytuacji.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2021

    Nie jest to w żadnym wypadku precyzyjny instrument naukowy. Jednak, w odniesieniu do ceny dostarcza wiele informacji, które mogą dać, w razie potrzeby, spowodować, aby przeprowadzić dokładniejszy test jakości powietrza. Wystarczająco kompaktowy, aby zmieścić się w większości kieszeni, aby zabrać ze sobą do testowania jakości powietrza gdziekolwiek pójdziesz. Zamknięta bateria jest mała (850mah) i nie jest wymienna, co daje ograniczony czas na naładowanie. Zabierając ze sobą 5vdc USB banku baterii można uzyskać rozszerzone testy jakości powietrza w odległych miejscach. W sumie to cholernie dużo przenośnych danych w bardzo dobrej cenie, dopóki nie pojawi się coś lepszego, co jest normą dla przemysłu elektronicznego. Niestety ta strona nie pozwalała na umieszczenie moich zdjęć, mimo że były one jpg

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$46.19
    • US$87.77
    • US$79.99
    • US$64.67
    • US$93.92
    • US$22.99
    • US$40.41
    • US$123.04
    • US$65.99
    • US$19.99
    • US$99.99
    • US$42.99
    • US$19.99
    • US$17.99
    • US$221.99
    • US$13.99
    • US$118.99
    • US$17.99