Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(327)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(327)
    • 5 Star(319)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 02/07/2021

    Just arrived today and haven't had the chance to test fly them. Came well packed and with proper storage charge and very low internal resistance for each cell, varying from 1 to 5 ohm. Also smaller than other batteries with the same voltage and capacity but lower C rating. I'm sure that they will deliver good performance, just don't know for how long. Transport took a while.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/10/2020

    PL: Nie można tego nazwać baterią, to jest fu**** kawałek młotka Thora. Statki dobre do Brazylii, 5 dni z Chin, 10 dni w Brazylii i 5 dni do mojego domu. Zero podatku. Pakiet jest bardzo mały, i myślę, że był uszkodzony, ale nie, wszystko jest ok! Czekam na test baterii w lotach, ale wiem, że nie będę żałować PT: Ten diabeł nie może być nazywany baterią, to jest kawałek młotka cierniowego Towar był dobry, 5 dni pochodzi z Chin, 5 dni w odprawach celnych i 10 dni w super mega szybkiej poczcie z Kurytyby Chłopaki zaoszczędzili na paczce, ale to nie miało żadnej winy. Czekam na testy broni drona podczas lotu, ale według tych wszystkich filmów, które widziałem, jest świetna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2021

    Idealnie! Właśnie testowałem to z testerem dla LiPo wszystko jest w porządku Wypróbuję to na moim quadzie jak tylko czas pozwoli i myślę, że kupię więcej niż ten dla moich x220 w 4 S.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
  • 22/03/2021

    Super baterie, długo czekałem ale już dotarły do mnie. Napięcie mają w storage. Polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/10/2020

    Akumulator o dużym koszcie/korzyści dla quadów 4S, specyfikacja C 100c jest wystarczająca dla ciosów w przepustnicy w bardziej wymagających manewrach.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2020

    Dobre baterie za ich cenę. Dziękuję osobno za premię )

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2021

    Bardzo mocna i bardzo dobrej jakości bateria. Polecę to bez wahania. Przybędzie za kilka dni.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    really liking these. cells seem to all charge at similar rates. had some for a few months now and thought I'd get four more.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2021

    świetna bateria, na min podczas ta w testi, dobrze wyważona komórka, do tej pory ta doskonała

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2020

    Szybko się tam dostał, nie ma uszkodzeń. Jeszcze się nie zameldowałem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 798
    • Ft21 063
    • Ft4 228
    • Ft17 094
    • Ft20 147
    • Ft17 995
    • Ft10 927
    • Ft9 126
    • Ft10 222
    • Ft9 126
    • Ft10 576
    • Ft36 328
    • Ft2 818
    • Ft24 116
    • Ft20 452
    • Ft11 528
    • Ft24 116
    • Ft17 628