Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(31)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(31)
    • 5 Star(30)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/07/2019

    please send me a manual. no cd or paper in the box... ahrihz@gmail.com but the unit so good and perfect

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/07/2019

    hızlı sorunsuz bir şekilde teslim aldım teşekkürler :)

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2020

    W porządku

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/04/2021

    Wszystkie ograniczenia, podręcznik, informacje, wsparcie? Co to jest? Musiał być używany do prowadzenia tokarki dwuosiowej, ale nie można zsynchronizować wrzeciona, więc nie można przeciąć nici śrubowej. Nie zastąpią Macha3 ani innych dostawców, jak obiecano. Zwłaszcza wsparcie nie istnieje. Nawet wszystkie moje programy NC nie mogą być importowane. Samo urządzenie jest czyste, zadbane, zamierzenie jest dobre, strona praktyczna jest daleko do użycia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2020

    Element przybył na czas, bardzo jak opisano.I nie włączył go do funkcji testowych i dokładności, ale wszystko przybyło nieuszkodzone i z bardzo dobrym opakowaniem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2021

    Bardzo podekscytowana..dobrze spakowana i bardzo dobra obsługa.. Dziękuję za ten wspaniały produkt.Będzie musiał dostać jeszcze jeden dla mojego innego CNC maszyn..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2020

    Czekam 3 miesiące, ale paczka dotarła w dobrym stanie. Sterownika steppera Whitouta Nie mogę sprawdzić dokładności krokowej

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Item as described great speedy delivery

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2021

    Nie otrzymałeś elementu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2020

    Próbowałem skontaktować się ze wsparciem. Słyszałem, że wychodzi nowe oprogramowanie, które obejmie kontrolę wsteczną. Chcę sprawdzić, czy to prawda. Bez kontroli wstecznej, chyba że masz idealnie ciasną maszynę z bardzo drogimi śrubami. Ta kontrola nie będzie działać bardzo dobrze bez błędów i cięcia i podcinania. Jeśli ktoś wie, czy ta informacja jest prawdziwa, daj mi znać. Wydaje się, że nie ma pracowników, którzy chcą odpowiedzieć na żadne maile, które wysyłasz. Kupiłem to i nie mogę tego użyć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft21 901
    • Ft17 697
    • Ft15 801
    • Ft75 856
    • Ft46 138
    • Ft22 122
    • Ft5 108
    • Ft25 552
    • Ft6 647
    • Ft2 187
    • Ft5 108
    • Ft2 187
    • Ft9 479
    • Ft1 821
    • Ft4 378
    • Ft2 917
    • Ft2 917
    • Ft16 819