Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(37)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(37)
    • 5 Star(35)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/05/2021

    Comprei dia 09/04/21 e chegou dia 03/05/21 em Pernambuco , recomendo .

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2021

    Szybka dostawa. Urządzenie dostarczone z dwoma silnikami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2020

    Ogólnie to jest świetne! Mój przybył z 775 w pełni wstawionym silnikiem, który rozbił drukowaną obudowę 3D wokół niego. Nie przeprowadzono obróbki post na obudowie, która zostawiła wargę, w ten sposób silnik złamał część. Myślę, że można go użyć i zachowam. Przybyło szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/11/2019

    price for this product is good,can not complain but it arrived danaged

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2020

    Duża cena, biorąc pod uwagę, że obejmuje silnik do osi Z niż silnik do cięcia. Idealnie, zgodnie z oczekiwaniami. Duża cena, biorąc pod uwagę fakt, że silnik dla osi Z jest wliczony, jak również silnik przecinacza.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/02/2020

    Dobra jakość, szybka dostawa, doskonały sprzedawca, wszystko ok.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Wczoraj dotarła paczka, jak zawsze szybka i nieuszkodzona. Rozpakowana i nowa oś Z zamontowana do mojego CNC 3018, nie jest możliwe.... Analiza: silnik był wadliwy, orzech Backslach brakowało w osi X, orzech osi Z nie został wciśnięty. Irytujące, ale nie ma problemu. Odbuduj oś Z, zmień silnik, zmontuj, zainstaluj, działa. Tym razem miałem mniej szczęścia, ale żadnych strat. Dla mnie byłoby łatwiej, gdybym otrzymał plastikowe części z przewodnikiem i kręgosłupem, ale bez silnika i siłownika 775, po prostu jako część zamienna do używanej osi Z.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Produkt jest dobry. Będzie można mnie poinformować o średnicy wrzeciona, który przenosi nabytego zestawu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2021

    Bardzo dobra i pomocna firma. Byli dla mnie bardzo pomocni Z moim zamówieniem zdecydowanie polecam banggood wszystkim

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    Wszystko super top zapakowane bez uszkodzenia opakowania ponownie i ponownie jak

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft22 097
    • Ft12 029
    • Ft50 511
    • Ft10 731
    • Ft14 217
    • Ft4 417
    • Ft13 853
    • Ft7 290
    • Ft11 362
    • Ft50 511
    • Ft12 625
    • Ft41 039
    • Ft1 481
    • Ft3 643
    • Ft9 111
    • Ft8 205
    • Ft4 373
    • Ft28 474