Opinie klientów

4.87 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(15)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(15)
    • 5 Star(13)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/01/2021

    Przybyli dobrze zapakowani nieuszkodzone do Wielkiej Brytanii. Mam zaktualizowany V2 z silnikiem napędowym umieszczonym na tylnym kole zamiast przednim. Jest też z kontrolą przepustnicy. Świetny rower i serwis Banggood 👍

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2018

    Bici ottima, materiale ottimo, non è una cinesata, resistente, dura, ottimi componenti, bici davvero benfstta e funziona perfettamente, in pianura fa 28kmh

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2020

    Bardzo zadowolony z roweru jak na razie. Dobre opakowanie i ogólna jakość. System PAS jest najgładszy, jaki kiedykolwiek testowałem. Lekka i zwinna z mocnymi hamulcami. Z negatywnej strony, siodło jest naprawdę okropne, ale łatwo je wymienić. Zakres jest bardzo zmienny w zależności od pomocy. Jeśli użyjesz poziomów 1-4 i pomożesz silnikowi, możesz zrobić 30 km lub więcej. Przy maksymalnej prędkości, prawdopodobnie 18-20 km. Ogólnie świetny rower bardzo podobny do Xiaomi qcykl

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2019

    Acabo de recibirla, casi 3 meses de espera, pero bueno ha llegado bien. Ahora la probaré para ver que tal funciona. Estéticamente me gusta mucho.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2020

    Rower wygląda świetnie. Dotarliście bezpiecznie, zgodnie z planem. Jestem bardzo zadowolony z zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    Wczoraj dostałem motor i testowałem go dzisiaj. 22 km podczas pedałowania 50% i 50% trybu skutera. Bardzo dobry projekt. Ładny rower. Możesz mi powiedzieć, jak zresetować licznik Dayli? Ź

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Produkt dotarł po trzech miesiącach (opakowanie w dobrym stanie). Rower był doskonale chroniony. Wydaje się być bardzo dobrej jakości i pojawia się bardzo szybko. To jest nowa wersja w dodatku! Nie wahaj się złożyć zamówienia!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2020

    Witam otrzymałam rower wszystkie poprawnie w ogóle.Ale lcd, to nie działa, sprawdziłem okablowanie i wszystko jest poprawne, chciałbyś wiedzieć, co mam zrobić, poprosić o nowy, dziękuję bardzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2020

    Produkt ok, ale przybył za późno na moją podróż!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2018

    La compré sobre el 27 de julio de 2018 y me llegó el 19 de octubre. Unos dos meses y medio, tardó en llegar. Llevo una semana con ella y tiene buena pinta. El producto es cómo se describe en el anuncio. Mido 1,90 cms y peso unos 82 kg. y para mi es efectiva. Cómoda de llegar y transportar. Va con pata de cabra, guardabarros delantero y trasero y un timbre de baja calidad. Todo correcto.

    Komentarze (6)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft243 441
    • Ft13 386
    • Ft33 470
    • Ft200 838
    • Ft304 302
    • Ft30 427
    • Ft60 858
    • Ft261 042
    • Ft273 871
    • Ft283 000
    • Ft4 349
    • Ft7 605
    • Ft100 418
    • Ft6 025
    • Ft5 687
    • Ft17 738
    • Ft60 249
    • Ft142 046