Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(18)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(18)
    • 5 Star(16)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/01/2021

    Przybyli dobrze zapakowani nieuszkodzone do Wielkiej Brytanii. Mam zaktualizowany V2 z silnikiem napędowym umieszczonym na tylnym kole zamiast przednim. Jest też z kontrolą przepustnicy. Świetny rower i serwis Banggood 👍

    Komentarze (9)
    Pokaż oryginał
  • 18/09/2021

    Dobry produkt 8 dni z europejskich magazynów lekkich, typowych dla mobilności w mieście.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/12/2018

    Bici ottima, materiale ottimo, non è una cinesata, resistente, dura, ottimi componenti, bici davvero benfstta e funziona perfettamente, in pianura fa 28kmh

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/05/2020

    Bardzo zadowolony z roweru jak na razie. Dobre opakowanie i ogólna jakość. System PAS jest najgładszy, jaki kiedykolwiek testowałem. Lekka i zwinna z mocnymi hamulcami. Z negatywnej strony, siodło jest naprawdę okropne, ale łatwo je wymienić. Zakres jest bardzo zmienny w zależności od pomocy. Jeśli użyjesz poziomów 1-4 i pomożesz silnikowi, możesz zrobić 30 km lub więcej. Przy maksymalnej prędkości, prawdopodobnie 18-20 km. Ogólnie świetny rower bardzo podobny do Xiaomi qcykl

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2019

    Acabo de recibirla, casi 3 meses de espera, pero bueno ha llegado bien. Ahora la probaré para ver que tal funciona. Estéticamente me gusta mucho.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/03/2020

    Rower wygląda świetnie. Dotarliście bezpiecznie, zgodnie z planem. Jestem bardzo zadowolony z zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/09/2021

    Dostarczone zgodnie z planem. Testowane na różnych rodzajach płaskich dróg i wspinaczki, na razie wszystko jest OK. Sugestia: Zainstaluj przednie i tylne światła dla większego bezpieczeństwa. Tylny dostarczany jest jedynie reflektorem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/09/2021

    Bardzo dobry motocykl. Jestem po prostu zadowolony Ta notka, którą widzę, nie zawiera 😞 Możesz mi wysłać certyfikat CE. We Francji to obowiązkowe. Proszę, proszę, proszę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2021

    Wczoraj dostałem motor i testowałem go dzisiaj. 22 km podczas pedałowania 50% i 50% trybu skutera. Bardzo dobry projekt. Ładny rower. Możesz mi powiedzieć, jak zresetować licznik Dayli? Ź

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Produkt dotarł po trzech miesiącach (opakowanie w dobrym stanie). Rower był doskonale chroniony. Wydaje się być bardzo dobrej jakości i pojawia się bardzo szybko. To jest nowa wersja w dodatku! Nie wahaj się złożyć zamówienia!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft187 946
    • Ft14 714
    • Ft35 038
    • Ft210 245
    • Ft191 132
    • Ft31 853
    • Ft287 655
    • Ft302 627
    • Ft254 843
    • Ft217 572
    • Ft3 182
    • Ft254 843
    • Ft8 279
    • Ft7 961
    • Ft5 148
    • Ft22 446
    • Ft350 411
    • Ft7 722