Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(243)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(243)
    • 5 Star(216)
    • 4 Star(26)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/02/2021

    Wyświęcony 11 listopada, otrzymany w lutym 2,83 dni biorąc pod uwagę podróż, między covid a świętami, nie jest wiele. Pojedyncza mała dziurka na pudełku na wysokości zmiany, ale plastikowe zabezpieczenia uniknęły ewentualnych uszkodzeń.Trochę cierpliwości do śledzenia przesyłki, trochę szczęścia w przypadku otwarcia celnego i płacisz za czekanie. Doskonale działa od razu, piękna i zabawna. O wiele lepiej niż oczekiwano! 100% zadowolony.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/10/2020

    Produkt jest doskonały, oczywiście dla autonomii i żywotności baterii mogę potwierdzić tylko po kilku testach. Jednak ten e-bike ma doskonałą jakość budowy dla swojej kategorii cenowej, dobrą intuicję i szybki montaż, szybkie składanie, łatwy transport prawie jak wózek! Testowane na razie tylko na ulicy przed domem, jak tylko montaż i konieczna korekta skrzyni biegów zostały zakończone, znalazłem różne opcje wspomagania pedałów elektrycznych bardzo dobre, z doskonałą maksymalną prędkością w dwóch ostatnich mapach silnika. Przednie światło LED jest bardzo jasne, dla większego bezpieczeństwa dodałem również tylny i konkretny i praktyczny aluminiowy bagażnik. Mała rada dla sprzedającego, musi poprawić boczną ochronę wewnątrz pudełka, ponieważ w tak długiej podróży, guzy i uszkodzenia są prawdopodobne. W rzeczywistości, jak widać na zdjęciach, tylna część skrzyni biegów była narażona na uderzenia, co pokazują dziury w pudełku. Na szczęście uszkodzenia to tylko kilka małych otarć na farbach jakiś drugich ochraniaczy ramy, które natychmiast naprawiłem matową czarną farbą. Ryzyko poważniejszych uszkodzeń było bliskie. Proszę poprawić opakowanie! Dla reszty wszystko jest ok, jestem bardzo zadowolony z tego CMS F16 Plus e-bike!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    Cóż mogę powiedzieć, bardzo piękne rzeczywiście, niestety nie mogłem jeszcze spróbować x z powodu złej pogody 🤔 ale jutro będę przybył nietknięty bez żadnych uszkodzeń 🔝 praktycznie nie nawet dwa miesiące oczekiwania 💯 ale x mieć zapasową baterię gdzie muszę się zwrócić!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2021

    Cześć, kupiłem ten rower w zeszłym roku, dzisiaj, kiedy jechałem na wzgórze, mój rower wyłączony i czułem silny zapach spalenizny, zdjąłem akumulator i wynik jest taki (dołączam zdjęcia)... Jak to zrobić, by wyegzekwować gwarancję?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/05/2021

    Sam rower jest bardzo ważny w porównaniu z innymi podobnymi rowerami w wyższej cenie. Problemem był transport. Karton zawierający rower przybył przebity i dlatego rower częściowo, ale minimalny, zniszczony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2021

    Wszystko idealne.. /Przybyli zarażeni... Czy to drugi raz, kiedy zwracam uwagę na baterię i jest to drugi raz, kiedy uwaga ledy są zielone przez czerwony... Czy jest normalne? Zielone karykabateria Davy.... Zrobiono to 4 godziny... Nie chcę tylko, że częścią pakietu baterii jest Danneggiato. Przewołam sopratto do sprzedawcy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2021

    Świetny produkt przybył wcześniej niż się spodziewano żadnych uszkodzeń. Dzięki Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/12/2020

    Doskonały rower, przybył nienaruszona w każdej części, żadnych zadrapań lub uszkodzonych części, już naładowana bateria, jestem bardzo zadowolony

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    Arrivata oggi,più o meno una sessantina di giorni... Bella....ma è ancora da provare su strada...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Zamówiłem go 18 stycznia. Przybyła 17 marca. Elementy są w dobrym stanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft208 367
    • Ft215 628
    • Ft208 367
    • Ft189 424
    • Ft132 596
    • Ft223 837
    • Ft314 916
    • Ft41 930
    • Ft7 653
    • Ft8 382
    • Ft252 566
    • Ft3 154
    • Ft5 102
    • Ft7 890
    • Ft8 205
    • Ft251 304
    • Ft22 245
    • Ft5 995