Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(61)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(61)
    • 5 Star(55)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/03/2021

    Paczka dotarła otwarta. Rower porysowany fałd korony i bateria działa mało

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Czekałem ponad 2 miesiące od daty płatności (24 sierpnia), aby dostać rower (pomimo, że zapłaciłeś za szybką wysyłkę do 20 września).Bez zabezpieczenia opakowanie i zewnętrznie uszkodzone, tak, że rower ma widoczne zadrapania, jak na zdjęciu. Jednak motocykl wydaje się działać. Do oceny w codziennym użytkowaniu | (w celu weryfikacji poprawnego działania zestawu akumulatora i części mechanicznej). Nie ma książeczki do instrukcji, że menu ustawienia z względnymi parametrami, jak również specyfikacje techniczne silnika i baterii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2019

    It's a amazing bike, very high quality and with great autonomy! It has 6 Shimano speeds, 2 very loud disc brakes and a front led light. The 2-battery version provides great autonomy! The wheels are 16" and provide stability while driving. The seat and steering wheel are adjustable to fit any body type! It is fully foldable and can be carried anywhere with great ease. It is unlikely and I highly recommend it!! *See my review and videos here: https://www.youtube.com/user/captnemogr/search?query=CMSBIKE+F16

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/09/2020

    Super ładny rower! I jest też szybko dostarczana. Jest tu od miesiąca. Siodło jest w porządku i wszystko działa idealnie. Jestem z tego bardzo zadowolony! Szkoda, że otwierają paczkę, żeby zobaczyć, co jest w niej, bo jest trochę uszkodzony, ale ogólnie bardzo zadowolony! 🇱🇺

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/02/2019

    Finalmente dopo 72g è arrivata.. perfetta..robusta,leggera,ottimi materiali.. sensazione piacevolissima.. peccato soltanto che malgrado il numero di tracking fino alla fine non sai dove si trova e quando più o meno arriverà!!alla fine però ne valeva la pena aspettare!! grazie mille Banggood

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2019

    non servono parole..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2019

    fa-vo-lo-sa rapporto qualità prezzo eccelso, veramente un ottimo prodotto ne straconsiglio l'acquisto

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 27/11/2019

    la bicicletta e arrivata con un po' di botte quindi graffiata

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2019

    Arrivata adesso. Ben imballata e senza alcun danno. Le due batterie sono cariche. La bici si accende e sembra funzionare. Più tardi la provo in strada.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/03/2019

    Ottima anche in salita

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft209 766
    • Ft426 090
    • Ft294 984
    • Ft294 984
    • Ft176 989
    • Ft222 876
    • Ft140 935
    • Ft294 984
    • Ft573 583
    • Ft491 642
    • Ft229 431
    • Ft412 979
    • Ft275 318
    • Ft474 599
    • Ft473 943
    • Ft426 090
    • Ft347 934
    • Ft49 161