Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(28)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(28)
    • 5 Star(27)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 12/03/2021

    Paczka dotarła dziś w idealnym stanie, żadnych ciosów. Rower jest w idealnym stanie, brawo! Kilka minut na rozpakowanie i wyłożenie jest świetne. Bateria jest naładowana i dobrze trzyma ładunek. Jutro pierwszy uczeń na drodze i na drogach. Bardzo się cieszę, że jest naprawdę dobry

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Rower i są naprawdę piękne i dobrze wykonane, Polecam go również do bogatego sprzętu. Na razie wszystko w porządku, opakowanie nienaruszone i dobrze zabezpieczone wewnątrz. Tylko małostkowość porysowany okrąg

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    Dostawa doszla, ale lakier na bagażniku został uszgodzony, i brak bylo jednej sruby do mocowania bagazniku przedniego. Po za tym wszystko ok. Rower robi wrazenie,

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Motocykl w końcu dotarł. Opóźnienia w dostawie Chiński Nowy Rok wakacji i zła pogoda. Opakowania były szokujące, ale motor nie miał żadnych widocznych wstrząsów. Beztroski montaż. Bateria się ładuje, test jutro.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/04/2021

    Świetny produkt dotarł po 5 dniach roboczych, świetnie! Świetna jakość produktu. Dobra robota

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Witam, dobrze otrzymał rower nienaganny stan ogólny, dostawa również. Tylko potłuczone szkło i bardzo nieprzyjemna rzecz, nie ma instrukcji obsługi w języku francuskim. Wyobraź sobie, że nie mówię ani nie rozumiem angielskiego. Dziękuję bardzo za naprawienie tego.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    merci Merci beaucoup

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2021

    Mam to dzień tak bardzo szczęśliwy z tego. Odkręcenie roweru było łatwe. Uwielbiam prędkość jedną rzecz, zauważyłem, że rower jest dość duży i chciałbym umieścić siedzenie trochę niżej niż teraz. Więc jeśli masz mniej niż 1,80 cm, nie możesz dosięgnąć ziemi. Ale dla reszty byłem naprawdę szczęśliwy, że poszedłem na jazdę próbną i jechałem jakieś 45km plus bardzo szybko.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/01/2021

    Thks.Droga drużyna Banggood! Mam dziś motor! Wygląda na to, że wszystko ok!? Bateria jest bardzo zimna, więc uruchomię silnik(moje mięśnie!!) razem Z twoją baterią!!! i niż zobaczymy jak to działa!? Ale dzięki za zamówienie i dostawę!! Pozdrawiam Wiedeń, Austria, Europa, Ambasador inż.Michael Plauner Myślę, że moi synowie będą zainteresowani!!!JQuery1113006762050840852019_1611937991214

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 17/04/2021

    Testowany około 80 km +, to duży ebike, bardzo dobry stosunek funkcji do ceny. Nie jesteś pewien, czy pomiar pozostałej baterii jest prawidłowy? Używając funkcji Mopad na poziomie 5, przez 44 km wciąż pełna?

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft441 994
    • Ft251 304
    • Ft284 138
    • Ft451 465
    • Ft416 737
    • Ft334 652
    • Ft467 251
    • Ft246 252
    • Ft312 552
    • Ft438 837
    • Ft236 781
    • Ft514 607
    • Ft236 781
    • Ft369 380
    • Ft505 136
    • Ft208 367
    • Ft252 566
    • Ft10 415