Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(111)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(111)
    • 5 Star(106)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 05/12/2019

    приёмник получил. качество исполнения отличается от оригинальный сателлитов спектрум. Надо проверять в работе.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2016

    Works just as good as original, tested to 500 meters on my Lantain 105mm micro build. I removed the case and its a perfect fit inside the frame. Also saved weight. Delivery was very fast.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2016

    tempi di consegna abbastanza lunghi, materiale arrivato ben imballato e perfettamente funzionante, un pò brigoso il bind con l'eli che varia molto da eli a eli

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2016

    I use this dsm2/dsmx sat receiver with my transmitter "Storm i6s". my transmitter is compat with Spektrum DSMX protocol. and my flight controller "Micro SP Racing F3 evo" can support direct with dsm sat receiver. I bind it with DSMX 1024bit 22msec. it working very well

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2017

    materiale arrivato integro, Come al solito un pò brigoso da bindare. Tempi abbastanza lunghi di spedizione

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/02/2017

    materiale arrivato in tempi abbastanza lunghi, ben imballato e come al solito il bind un pò brigoso

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/12/2021

    thank you!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/11/2021

    Działa dobrze z DSMX

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Czołowy 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft7 260
    • Ft7 260
    • Ft2 662
    • Ft2 314
    • Ft8 373
    • Ft5 115
    • Ft3 436
    • Ft3 821
    • Ft16 437
    • Ft5 241
    • Ft51 643
    • Ft58 264
    • Ft8 025
    • Ft5 956
    • Ft6 287
    • Ft14 233
    • Ft5 956
    • Ft6 618