Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1072)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1072)
    • 5 Star(1024)
    • 4 Star(28)
    • 3 Star(12)
    • 2 Star(3)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 14/01/2021

    To mój drugi RX. Kiedy zamawiam pierwszy, to tylko dla lotów testujących LOS. Ale byłem zaskoczony, jak dobry jest ten. To naprawdę doskonała alternatywa dla tych drogich Spectrum Rx. Daje dobry zasięg i nie miałem z tym żadnych problemów. Jedyne negatywne, jakie widzę, to to, że nie wspomina o polaryzacji ani sygnałach przy połączeniu z serwo.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2021

    Miałem to wcześniej... I muszę przyznać, że te dają ci imponujący zasięg i połączenie. Najlepsza alternatywa dla odbiorników Spectrum, z niesamowitym zasięgiem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/12/2020

    Działa bez problemów - używany dla Spectrum DX6

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2020

    Bardzo zadowolony z CM703. Świetna alternatywa dla odbiorników Spektrum. Binding i DSMX działają bez zarzutu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    /Dotarł bezpiecznie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/08/2021

    To fantastyczne, szybka dostawa, dziękuję ci Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/06/2021

    Jest to odpowiednie i większe przez zwolenników przypadku. Będzie działać bardzo dobrze. Mam nadzieję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    Idealnie!!! Wszystkie moje projekty są kształtowane!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2016

    Had problems binding to my DX6i DSMX transmitter but after watch this video (www.youtube.com/watch?v=Wv-6i1Vsop4) and soldering the unsoldered joints I found it easy to bind and works with no problems. Reccon need to do a bit of quality control before allowing these devices to leave the factory. I've attached a photo to show the unsoldered joints.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2017

    Pros: Extremely sensitive, high range, sturdy, very light, does not heat. Great in quick response. Cons: Box is fragile and the antennas could be 1/3 larger

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 390
    • Ft7 265
    • Ft6 930
    • Ft8 027
    • Ft5 685
    • Ft4 377
    • Ft4 421
    • Ft11 311
    • Ft35 490
    • Ft20 222
    • Ft60 042
    • Ft60 042
    • Ft6 317
    • Ft24 220
    • Ft5 685
    • Ft29 387
    • Ft6 633
    • Ft4 010