Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(477)
  • Obrazy
  • Wideo(4)
  • All Star
    • All Star(477)
    • 5 Star(446)
    • 4 Star(25)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 20/06/2022

    Bardzo chłodne urządzenie. Nowy dla mnie, na początku myślałem, że przyszedł bez kontrolera podczas rozpakowywania, ale kontroler jest sam RGB LED. Każda dioda LED „kasady" z serii 1-wire (nie protokołem 1-Wire) na następnej diody LED w łańcuchu. Arkusz danych nie jest taki zły. Nie zajęło mi to zbyt długo. Istnieje wiele bibliotek dostępnych, jeśli chcesz tylko plug and play.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2021

    To działa dobrze. dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2021

    To działa dobrze. dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/05/2022

    Все работает.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Świetny produkt, szybka dostawa!!!Dziękuję, Sprzedawcy i producentowi..++

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/08/2021

    Bardzo szczęśliwy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2022

    Produkt przyjechał i szybko przetestowany, niestety 2 z 100 diod LED nie działa na zielony kolor. Oferował tylko 600 punktów BG.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/12/2020

    Podłączyłem go do DIYMOre Pro Mini Strong (Klon Arduino pro mini), zmodyfikował przykładowy szkic Adafruita NeoMatrix i wszystko działa dobrze. Bardzo jasny w pełnej jasności. Teraz czekam na więcej paneli, aby zrobić wyświetlacz kafelek...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2020

    Wszystkie prace zgodnie z oczekiwaniami. Obraz pokazuje, jak zapala ESP-01, którego użyłem do przetestowania. Użyłem konwertera poziomowego, żebym mógł prowadzić diody LED z szyny 5V, i tylko do tego, by przeprowadzić je do 16,16,16. Pewnie potrzebowałby 4 amp zasilacz, żeby przejechać cały dział z prędkością (255 255 255, 255).. i okulary przeciwsłoneczne!

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2019

    Sono arrivato alla conclusione che i prodotti t sono una garanzia in fatto di qualità, non sono prodotti economici, ma sicuramente riusciranno a darvi tante soddisfazioni. Io ho utilizzato questa striscia di 8x8 led per fare una lampada. Insieme ad arduino ed un sensore di temperatura è stato semplice assemblare un sistema che cambia colore in base alla temperatura della stanza.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$6.99
    • US$6.89
    • US$4.59
    • US$9.99
    • US$3.99
    • US$26.24
    • US$5.76
    • US$2.09
    • US$2.09
    • US$14.25