Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(80)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(80)
    • 5 Star(64)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(5)
    • 1 Star(5)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 30/01/2021

    Jakość tego tabletu jest bardzo dobra, odtwarza zawartość multimediów z wysokim poziomem szczegółowości, dzięki ips ekranu 12 cali i rozdzielczości 2160x1440... Wifi i Bluetooth bardzo szybko, bez cięć... Jasność w niektórych sytuacjach, ale prawie zawsze... Jest bardzo lekki, ale wytrzymały, z 8gb ram, 256 rom przy pamięci SSD, bagażnik jest szybki... Świetny zakup =PUNC= jeśli nie potrzebujesz bardziej zaawansowanego procesora o większej wydajności pracy... Dobra cena... około 20 dni do Hiszpanii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/01/2022

    Doskonałe opakowanie, pierwszym spojrzeniem jest to, że wygląda wysokiej jakości, ekonomiczne dla tego, co oferuje, chciałem tablet z oknami, kupiłem dodatkową klawiaturę, a teraz mam laptopa

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2022

    Great package and fast delivery. Congrats

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 16/03/2021

    Tablet działa szybko, nie łapie żadnych zawiech. Polecam produkt po 1 dniu użytkowania. pozdr.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/01/2022

    Eddig jo nincs vele gond!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2021

    Solid, fast and portable! So fare very satisfied!!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Produkt jest bardzo dobry, szybki, dobry w użyciu. Jego ekran jest doskonały, ostry. Jednak WIN10 nie został aktywowany, korespondowałem z dostawcą przez 10 dni, aby w końcu aktywować, ale jak dotąd bezskutecznie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/06/2022

    Ottimo prodotto aggiornato a Windows 11 senza problemi durata della batteria ottima spedizione velocissima

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/02/2022

    muito bom

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2021

    Trudno znaleźć coś podobnego za taką cenę. Dobre urządzenie, lekkie i przenośne. Świetnie nadaje się do codziennego użytku. Szybka dostawa i śledzenie informacji dostępnych. W przypadku, gdy możesz potrzebować laptopa, lepiej kupić oryginalną klawiaturę razem. Dobra cena i dobre urządzenie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$259.99
    • US$259.99
    • US$289.99
    • US$709.99
    • US$559.99
    • US$349.99
    • US$73.99