Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(133)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(133)
    • 5 Star(116)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 09/10/2021

    Jakość wideo jest bardzo wysoka, podobnie jak dźwięk. Z estetycznego wyglądu przypomina powietrze iPada. Jedyną wadą jest wystająca kamera, ale z pokrywą problem jest rozwiązany

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 11/08/2021

    Zawsze perfekcyjnie! Bardzo szybka wysyłka!! 😎👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/01/2022

    Wszystko ułożyło się bardzo dobrze. Uwielbiam produkt, ale mam pewne problemy z odłączeniem się od sieci bezprzewodowej. Kupiłem ją, żeby czytać książki i nuty, więc nie jest dla mnie tak ważna. Podczas robienia moich książek było trochę denerwujące, ale udało mi się.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    To znakomita tabliczka. Szybko, Facebook, Instagram działają szybko, jakość obrazu na Netflix, Disney i Amazon Prime są bardzo dobre i działa bardzo dobrze w programie Word i Excel.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2022

    Kupiłem jeden i nie mogę pobrać aktualizacji. Jest tak od czasu, gdy go kupiłem i staram się zaktualizować

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/10/2021

    😊😊😊😊👌👍👍❤️

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2021

    Świetna jakość, szkoda nie przyjść z przykryciem w cenie. Przybycie przed terminem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    Bardzo szybka dostawa, dobrze zapakowana.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2022

    Przedmiot dotarł nietknięty. Na starcie, po wczesnych etapach rozruchu, rozbił się. W poszukiwaniu przyczyny, znalazłem na forum Chuwi, innych, którzy mieli ten sam problem. Musiałem ponownie zainstalować Android OS, to nie było bardzo trudne dzięki wyjaśnieniu innych użytkowników, ale myślę o tych ludziach, którzy nie wiedzą, jak to zrobić. Na razie wygląda to na dobry produkt, nawet jeśli znalazłem anomalię z dźwiękiem, za pomocą aplikacji do wideokonferencji. Nie daję 5 gwiazdek za tę niewygodę.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2022

    it’s not good 👎🏻

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$129.99
    • US$319.99
    • US$189.99
    • US$199.99
    • US$164.99
    • US$164.99
    • US$129.99
    • US$469.99
    • US$214.99
    • US$15.99