Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(12)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(12)
    • 5 Star(11)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/10/2021

    Dobry prodact może okna 10 nie jest najlepszy na tym cpu, ponieważ jest trochę slov Ale jego działa tak, jak reklamowane i jego dobry prodact może być lepiej długopis to pozostaje w mods co u bierze długopis lub coś Wysyłka w ciągu 3 dni jest najlepszym rozwiązaniem, może ładowarka i rzeczy będą bardziej modułowe lub coś Ale to tylko mała rzecz

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Jak dotąd jestem bardzo zadowolony z tego tabletu z systemem Windows. Jest szybki i odpowiedni do niektórych pracy, e-maili i oglądania telewizji lub filmów. Cena w Blackweeka była bardzo dobra, a także wysyłka z HK do Niemiec była szybka. Więc jestem zadowolony z produktu i dostawy. Mam nadzieję, że tak zostanie. Potrzebowałbym do niego drugiego zasilacza i adaptera do USB-C lub mini-HDMI.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2021

    Bardzo dobry produkt biorąc pod uwagę cenę. Wszystko działa dobrze, wszystko działa dobrze. Ale mam jeden problem. Nie mogę naładować go żadnym bankiem mocy. Nawet bank mocy o mocy 3A. Zastanawiam się, czy jest jakieś rozwiązanie tego problemu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/11/2021

    Ładny tablet do podróżowania. Możliwe jest kręcenie filmów w samolotach lub w muzyce lssen. Kontrast nie jest zbyt dobry, w słońcu trudno go używać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2022

    Świetna mała tabliczka, świetna cena. Jedyny problem, to zasadniczo laptop, nie można pobierać aplikacji bez emulatora - FYI!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    Dotarła 10 dni przed terminem. Bardzo się cieszę, że się spotkaliśmy. Pakowanie też było dobre.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2022

    Doskonały zakup!!!działa idealnie i może zaktualizować do okien 11

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/12/2021

    Przybyli w kolejności wcześniej niż oczekiwano. świetna obsługa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2021

    Paczka była grzeczna.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/09/2021

    Ładnie i elegancko, ❤️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$199.99
    • US$319.99
    • US$149.99
    • US$1,169.99
    • US$339.99
    • US$319.99
    • US$1,448.99
    • US$987.99
    • US$529.99
    • US$34.64