Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(122)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(122)
    • 5 Star(113)
    • 4 Star(9)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/12/2020

    Best CHUWI mini PC Box, Bestseller w Banggood! Specyfikacje najlepsze w cenie. CHUWI Herobox Intel Gemini Lake, N4100 4 Rdzeń 1.1GHz do 2.4GHz Procesor, - Intel UHD Grafics 600 9Gen - wyjście 4K, - 8G DDR4, dwukanałowy RAM, - 256 GB M.2 SSD, z możliwością aktualizacji z 2,5 cala SSD/HDD SATA 3.0 , - 2,4G/5G WiFi, Gigabit Ethernet, - NT1 sprzedaż - Win10, wspornik do montażu VESA

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/06/2021

    Właśnie ją otrzymałem i przybyłem bardzo dobrze chroniony. Można zauważyć, że jest wykonany z mocnego materiału i dobrze rozprasza ciepło. Działa przy 220V. Już go zainstalowałem i jest uaktualniany i widzę, że to doskonały zespół. Już godzina i w ogóle się nie grzeje. Jestem całkowicie zadowolony z zakupu i mam nadzieję, że postawili kolejną promocję, tak jak to, aby kupić kolejny. 100% polecam. Na pewno odkupię

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    Zamówiony 17 marca i przyjęty 14 kwietnia; do Piura Peru dotarł 28 dni. Doskonała jakość za jego cenę ofertową (190 dolarów). Zalecane do prostych zadań, takich jak zajęcia biurowe i wirtualne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2020

    Działa jak ja, Windows 10 w domu Ale mam wersję z mniejszym dyskiem SSD :( Można powiesić na monitorze w nawiasie opakowania Do celów biurowych, odtwarzanie wideo takie same parametry jak laptop dla 300e

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Dostawa w ciągu 30 dni do Piury, w Peru, odkąd została wysłana. Bardzo dobre opakowanie produktu, dotarł w idealnym stanie. Doskonała jakość i szybkość sprzętu za jego cenę. Gorąco polecam go do przeglądania biura i internetu, nawet do oglądania filmów 4k.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2021

    Produkt dotarł nietknięty. Pakiet bardzo dobrze przygotowany. W pudełku jest tylko kabel zasilający. Resztę trzeba kupić oddzielnie. Jest już w systemie Windows 10, ale przegapiłem język PT-BR, więc musiałem go pobrać później i zainstalować. Działa idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2021

    Buen producto, primera vez que uso la marca, lo instale y funciona genial, espero me dure buen tiempo, gracias a la tienda y a Chuwi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/11/2020

    Operacja sprawdza się w porządku, ale oryginalny adapter jest standardem japońskim i złącze konwersji dla zagranicy jest prawdziwe, ale poza polem, czy jest to połączenie z japońskim standardem? I małe pytanie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/04/2021

    Doskonałe mini pc.. Kula do użytku biurowego i multimedialnego

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Przesyłka dotarła w kolejności. Kopalnie PC spełniły oczekiwania. Jak na razie, popełniłem błąd na komputerze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft51 157
    • Ft63 708
    • Ft130 606
    • Ft168 833
    • Ft9 235
    • Ft18 473
    • Ft20 066
    • Ft89 193
    • Ft70 080
    • Ft11 465
    • Ft73 265
    • Ft127 420
    • Ft76 451
    • Ft4 552
    • Ft87 600
    • Ft89 193
    • Ft121 049
    • Ft16 880