Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(143)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(143)
    • 5 Star(128)
    • 4 Star(12)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/06/2021

    Właśnie ją otrzymałem i przybyłem bardzo dobrze chroniony. Można zauważyć, że jest wykonany z mocnego materiału i dobrze rozprasza ciepło. Działa przy 220V. Już go zainstalowałem i jest uaktualniany i widzę, że to doskonały zespół. Już godzina i w ogóle się nie grzeje. Jestem całkowicie zadowolony z zakupu i mam nadzieję, że postawili kolejną promocję, tak jak to, aby kupić kolejny. 100% polecam. Na pewno odkupię

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2021

    Produkt dotarł nietknięty. Pakiet bardzo dobrze przygotowany. W pudełku jest tylko kabel zasilający. Resztę trzeba kupić oddzielnie. Jest już w systemie Windows 10, ale przegapiłem język PT-BR, więc musiałem go pobrać później i zainstalować. Działa idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2021

    Buen producto, primera vez que uso la marca, lo instale y funciona genial, espero me dure buen tiempo, gracias a la tienda y a Chuwi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Działa dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Nie dobrze instalować Windows mam bardzo problemy z tym

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/09/2020

    Pakiet został dobrze zapakowany i zabezpieczony w plastikowe opakowanie z bąbelkami powietrza. Pudełko kartonowe było wytrzymałe i nie miało oznak niewłaściwego traktowania (zdjęcie nr. 1). Miłym zaskoczeniem był czas dostawy, który był 11(!) dni wcześniej niż przewidywano. Wewnątrz pudełka znajdował się komputer, zasilacz, wspornik montażowy VESA, instrukcje i gwarancja (zdjęcie nr.2&3). Urządzenie wygląda i czuje się świetnie. Kiedy go podłączyłem, instalacja Windows 10 rozpoczęła się i wszystko poszło gładko. Sam komputer jest bardzo szybki w prostych zadaniach, takich jak przeglądanie Internetu, YouTube, Netflix itp. I zamierzam podłączyć go do mojego telewizora w salonie (do użycia zamiast pudełka TV). Uważam, że jest to doskonały zakup, naprawdę wartościowy dla pieniędzy. Czas pokaże trwałość.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/12/2020

    Best CHUWI mini PC Box, Bestseller w Banggood! Specyfikacje najlepsze w cenie. CHUWI Herobox Intel Gemini Lake, N4100 4 Rdzeń 1.1GHz do 2.4GHz Procesor, - Intel UHD Grafics 600 9Gen - wyjście 4K, - 8G DDR4, dwukanałowy RAM, - 256 GB M.2 SSD, z możliwością aktualizacji z 2,5 cala SSD/HDD SATA 3.0 , - 2,4G/5G WiFi, Gigabit Ethernet, - NT1 sprzedaż - Win10, wspornik do montażu VESA

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/04/2021

    Zamówiony 17 marca i przyjęty 14 kwietnia; do Piura Peru dotarł 28 dni. Doskonała jakość za jego cenę ofertową (190 dolarów). Zalecane do prostych zadań, takich jak zajęcia biurowe i wirtualne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/11/2020

    Działa jak ja, Windows 10 w domu Ale mam wersję z mniejszym dyskiem SSD :( Można powiesić na monitorze w nawiasie opakowania Do celów biurowych, odtwarzanie wideo takie same parametry jak laptop dla 300e

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2020

    Dostawa w ciągu 30 dni do Piury, w Peru, odkąd została wysłana. Bardzo dobre opakowanie produktu, dotarł w idealnym stanie. Doskonała jakość i szybkość sprzętu za jego cenę. Gorąco polecam go do przeglądania biura i internetu, nawet do oglądania filmów 4k.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$359.99
    • US$329.99
    • US$189.99
    • US$259.99
    • US$499.99
    • US$289.99
    • US$439.99
    • US$229.99
    • US$599.99
    • US$199.99
    • US$899.99
    • US$419.99
    • US$389.99
    • US$469.99
    • US$429.99
    • US$229.99
    • US$869.99
    • US$165.99