Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(21)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(21)
    • 5 Star(18)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 04/02/2022

    Até agora o PC está a funcionar bem, pena não trazer logo português predefinido para escolher e ter de ser instalado depois. O teclado é um pouco confuso para puder usar alguns acentos e pontos que tem de se descobrir qual o atalho para conseguir fazer. Ainda irei tentar alterar essas definições. De resto vem bem selado e embalo, todo envolto em espuma.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/08/2022

    Laptop dotarł w prostej plastikowej torbie, dzięki kartonowi i ochronie wewnętrznej. W tej chwili działa poprawnie, mając na uwadze, jak reaguje w przyszłości. Zadowolony z zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2022

    Pedido realizado el 14 de enero y recibido el 10 de febrero en Piura Perú, la caja llegó con pequeños daños, pero dentro trae espuma que protege bien la laptop. El tamaño de la pantalla es conveniente para ofimática y el rendimiento es adecuado, recomendado por menos de 360 dólares.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2021

    Wszystko dobrze się skończyło z naklejkami na klawiaturze amerykańskiej i niestety nie ma naklejek austriacko-niemieckich.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/01/2022

    Poręczny, lekki laptop. Jak na razie, wszystko w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2022

    Sporo czasu zajęło zrzucenie, ale koszty nadal są dobre. Produkt najwyższej jakości.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Dobry produkt, szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/01/2022

    Wydaje się zwarty, ale nie jest najlepszy, brakuje klawiatury, aby dołączyć i nie aktywuje systemu Windows 10

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/01/2022

    Zamówiona w dniu 18/01, otrzymana 21/01. Doskonałą i perfekcyjną obsługę. Produkt jest zgodny z opisem. Celeron J4125 w połączeniu z nvme dysku ssd i 8gb Ram pozwalają na więcej niż honorowy czas reakcji. Uruchamianie komputera w mniej niż 10s. Gładkie filmy i jasny ekran dobrej jakości. Windows 10 Home preinstalowany i włączony. Idealny produkt do automatyki biurowej, web, zdjęć i wideo. Bardzo zadowolony z mojego zakupu. Jedyną skargą, jaką mogę złożyć, jest brak wyraźnego wskazania na temat rodzaju dysku ssd, który można dodać na drugim slotie. Jest to 2280 SATA nvme ssd.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/01/2022

    Bardzo ładny produkt, ładny ekran, aktualizowany z systemem Windows 11 i używany z wieloma Chrome Tab, Docker i nodejs działa bez żadnych problemów. Właściwie to najlepszy zakup za 300 euro! Wysyłka zgodnie z oczekiwaniami.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$669.99
    • US$439.99
    • US$319.99
    • US$209.99
    • US$299.99
    • US$599.99
    • US$499.99
    • US$329.99
    • US$469.99
    • US$249.99
    • US$279.99
    • US$749.99
    • US$329.99
    • US$329.99
    • US$249.99
    • US$899.99
    • US$369.99
    • US$149.99