Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(185)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(185)
    • 5 Star(166)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 16/08/2021

    Wstępna ocena jest bardzo dobra, szybka, z doskonałym ekranem, z jakości obrazu powyżej tego, co spodziewane, wysokiej jakości konstrukcji sprzętowej, będę polecać moim znajomym

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Doskonały zakup. To było bardzo dobrze zapakowane, pudełko dotarło idealnie do Brazylii. Komputer działa doskonale i jest bardzo szybki.. Komputer jest bardzo kompaktowy i mały, i można go zabrać w dowolnym miejscu w plecaku.

    Komentarze (7)
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2022

    Pamiętnik dotarł w ciągu 5 dni, szybka dostawa. Jakość przetwarzania jest wysoka, poręczny mały notebook. Jak na razie jestem zadowolony. Opis mówił, że ma 12 GB pamięci RAM, ale w rzeczywistości ma tylko 8GB pamięci RAM. Więc to jest trochę rozczarowujące. Taki drobny przekręt ze strony handlowca.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2021

    Jak na razie dobrze. Dość szybko, ale nie próbowali używać go do gier (co nie jest naszym priorytetem). Waga jest do opanowania i podoba mi się podświetlona klawiatura. Paczka była dobrze chroniona przez tę wielką folię bąbelkową, którą widać na zdjęciu. Przedmiot przyszedł wcześniej, niż się spodziewaliśmy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/02/2022

    Jestem bardzo rozczarowany tym doświadczeniem zakupu z Banggood. Oszukali mnie, wysłali mi laptopa z ssd w miejscu, gdzie mieści się rozszerzenie ssd, a potem poprosili, żebym otworzył wszystkie leptop, jeśli chcę zainstalować ssd!!! To oszuści. I pierwszego i ostatniego tchórza, którego od ciebie kupiłem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Jak na razie wszystko w porządku. Załadowuje okna bardzo szybko. Działa płynnie, bez żadnych problemów. Do normalnego użytkowania (biuro, e-maile, filmy i przeglądanie w Internecie) to VfM. ekran 2k jest dobry, ale przy tym rozmiarze nie zauważysz dużych różnic z ekranem FHD. Jedynym minusem jest to, że ma tylko jeden port USB! Zajęło prawie tydzień, aby przyjść do Grecji z magazynu CZ.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2021

    Bardzo dobry laptop do codziennego użytku. Multimedia, dokumenty, internet, a nawet internetowe transmisje z Prism - wszystkie te rzeczy są możliwe. Niestety, ładowanie PD z ładowarką przez USB-C nie działa - może to kwestia napięcia? Chuwi Aerobook ładuje z ładowarką 12V PD, ten nie. Display jest fantastyczny, głośniki zaskakująco skuteczne. Sygnał WiFI jest dość słaby, zasięg Bluetooth również. Po wyłączeniu maszyny nadal jest energia w portach USB, co jest dziwne. Ogólnie ciekawy laptop w cenie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/03/2022

    Jest to dobry produkt, polecam go całkiem, ekran wygląda całkiem dobrze, bateria ma dobrą trwałość, klawiatura ma 3 tryby oświetlenia, w sumie daję mu 5 gwiazdek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2021

    Świetna jakość to wszystko, czego potrzebowałem zadowolony z zakupu

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/09/2021

    Produkt dotarł dobrze zapakowany i szybko!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$669.99
    • US$299.99
    • US$629.99
    • US$389.99
    • US$599.99
    • US$379.98
    • US$289.99
    • US$589.99
    • US$459.99
    • US$309.99
    • US$449.99
    • US$749.99
    • US$399.99
    • US$429.99
    • US$319.99
    • US$459.99
    • US$379.98
    • US$159.99