Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(150)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(150)
    • 5 Star(136)
    • 4 Star(11)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 23/12/2020

    Bardzo dobry pc, fantastyczny ekran i wydajność, które w pełni mieszczą się w granicach oferowanych przez sprzęt. Materiały i wszystko inne naprawdę dobre wykonanie, a za cenę oferowaną nie sądzę, aby było wielu rywali na rynku. obecność międzynarodowej licencji Windows z w konsekwencji również języka włoskiego z dużą ilością oficjalnych aktualizacji. Uwaga układ klawiatury w języku amerykańskim, więc zaakcentowane litery brakuje i niektóre klawisze zmieniają dyspozycje, ale po prostu przyzwyczajaj się do tego

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 25/01/2021

    Niesamowici produktowi ludzie!!! Pakiet do transferu jest bardzo bezpieczny i bardzo dobry. Banggood transfer na wysokim poziomie. Zalety: Niesamowity ekran 2K (ten sam ekran marki Huawei na 900 €) i wygląda na większy. Pierwszy raz słyszę dźwięk małego laptopa. Klawiatura to światła i to bardzo dobra przyszłość. (2 Błyskawica kierowana poziomami) 12GB Ram, Dual band WIFI i uwierz mi, to bardzo ważne, aby był nowoczesny adapter i szybki. Procesor wykonuje swoją pracę. 4K, 8K wideo I termometry są dobre Akumulator jest dobry. Zależy jakie ustawienia wybierzesz. Ładne ciało i kolor ------------------------------------------------------------------------------ Jako ITT: Myślę, że potrzebuje modyfikacji chłodzenia miedzianą płytą i lepszą pastą termiczną, jak wszystkie inne laptopy marki, aby lepiej przetrwać pod wpływem temperatury i jeśli przesuniesz procesor do granic BIOS. **** pokaże, czy wytrzyma próbę czasu i w razie potrzeby skontaktować się z banggoodem w przypadku gwarancji na proces.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 20/07/2021

    Doskonały zakup. To było bardzo dobrze zapakowane, pudełko dotarło idealnie do Brazylii. Komputer działa doskonale i jest bardzo szybki.. Komputer jest bardzo kompaktowy i mały, i można go zabrać w dowolnym miejscu w plecaku.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 10/10/2021

    Jak na razie dobrze. Dość szybko, ale nie próbowali używać go do gier (co nie jest naszym priorytetem). Waga jest do opanowania i podoba mi się podświetlona klawiatura. Paczka była dobrze chroniona przez tę wielką folię bąbelkową, którą widać na zdjęciu. Przedmiot przyszedł wcześniej, niż się spodziewaliśmy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2021

    Wstępna ocena jest bardzo dobra, szybka, z doskonałym ekranem, z jakości obrazu powyżej tego, co spodziewane, wysokiej jakości konstrukcji sprzętowej, będę polecać moim znajomym

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/03/2021

    Otrzymany z góry, 7 dni. Proste, eleganckie w formie i wyświetlaczu. Reaktywne, nie bardzo silne, ponieważ można bardzo dobrze obserwować z wytrenowanym okiem krople opraw, małe zamrożenia itp. Na Windows wydaje się działać dobrze: aby jak najlepiej wykorzystać ten procesor zalecam zainstalowanie wersji Linuksa, Ubuntu lub Linux Mint. Dzięki tym OS cała konstrukcja jest wyraźnie szybsza i doceniana, jeśli masz czas, aby trochę zająć. Doskonały produkt w sumie, cena gospodarcza i konkurencyjna, która jednak nigdy nie będzie rywalizować z produktem wyższej klasy użytej. Wujku Billy, zapytaj, czy to z gry, że robiąc 2 badania, które zajmują 30 sekund, możesz zrozumieć, że nie jest to najlepsze z tej strony.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/08/2021

    Bardzo dobry laptop do codziennego użytku. Multimedia, dokumenty, internet, a nawet internetowe transmisje z Prism - wszystkie te rzeczy są możliwe. Niestety, ładowanie PD z ładowarką przez USB-C nie działa - może to kwestia napięcia? Chuwi Aerobook ładuje z ładowarką 12V PD, ten nie. Display jest fantastyczny, głośniki zaskakująco skuteczne. Sygnał WiFI jest dość słaby, zasięg Bluetooth również. Po wyłączeniu maszyny nadal jest energia w portach USB, co jest dziwne. Ogólnie ciekawy laptop w cenie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Jak na razie wszystko w porządku. Załadowuje okna bardzo szybko. Działa płynnie, bez żadnych problemów. Do normalnego użytkowania (biuro, e-maile, filmy i przeglądanie w Internecie) to VfM. ekran 2k jest dobry, ale przy tym rozmiarze nie zauważysz dużych różnic z ekranem FHD. Jedynym minusem jest to, że ma tylko jeden port USB! Zajęło prawie tydzień, aby przyjść do Grecji z magazynu CZ.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 30/03/2021

    top quality

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 16/01/2021

    Przybył po 19 dniach... Opakowanie pakowane z dużą ostrożnością, z podwójną gąbką na zewnątrz i wewnątrz zalecany zakup

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft140 855
    • Ft108 097
    • Ft114 649
    • Ft127 752
    • Ft131 027
    • Ft163 785
    • Ft144 131
    • Ft114 649
    • Ft111 373
    • Ft111 373