Opinie klientów

4.95 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(40)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(40)
    • 5 Star(38)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/07/2021

    Bardzo dobre dla pieniędzy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/05/2021

    muito bom qualidade/preço

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2020

    dobrej jakości szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Szybkie wysyłanie, dobry obraz, testuję dziś wieczorem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/07/2020

    Świetny produkt!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2020

    Dobry produkt, uwaga, przy pierwszym włączeniu komputera monitor nie może być wysokiej częstotliwości. Na monitorze 60HZ i po konfiguracji PC VC można teraz przysiągnąć monitor 12HZ, 144HZ, 165H,... Ten komputer ma tylko HDI drogi dla monitora albo mój monitor to 165Hz, ale nie mogę go wykręcić aż do 120Hz. Maksymalnie.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 10/11/2020

    Po prawie 3 miesiącach codziennego użytku, ośmielę się. Powiedz, że to niedoceniany klejnot. Dostarcza wszystko, co jest przeznaczone, bez żadnego wysiłku. Jedna z najlepszych rzeczy, jakie kupiłem.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 14/05/2021

    I'm delighted with my new Chuwi Mini PC, which arrived on time. I have a technical issue with the setup, but the Bangood Team were there to assist and get me up and running with the unit. i5 Intel Core is now an old hat processor, however it perfect for my applications. The unit is running like a dream and is perfectly fast, silent, and small enough not to be noticeable. Thank you Banggood for you efforts, I'm delighted.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/04/2021

    le produit est arrivé cependant, la société de livraison GLS n'est au top ! en effet, le livreur a indiqué que je n'étais pas chez moi au moment de la livraison, ce qui est faux il a envoyé un email pour dire que l'objet était dans un point Relais ! le livreur a menti la société n'est pas sérieuse, d'autant que sur les pages jaunes, on lui confère 1,1 / 5 comme notation la principale objection est la même que la mienne de plus ce n'est pas la première fois que cette société me fait le coup quant au produit, pour les premières minutes d'utilisation cela me semble ok et correcte! si le ventilateur ne fait pas plus de bruit dans quelques mois ce sera parfait car de temps en temps il se met en route et produit un léger souffle que l'on entend....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/09/2020

    Byłem niezadowolony z Celerona, ale i5 to standard kilku lat, ale wystarczy, by uruchomić oprogramowanie Office. Jest cichy w normalnym użytkowaniu, ale brzmi trochę niepokojąco, gdy obciążenie jest stosowane w sposób ciągły.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft43,190
    • Ft52,446
    • Ft145,002
    • Ft106,745
    • Ft169,684
    • Ft49,360
    • Ft58,616
    • Ft151,172
    • Ft293,092
    • Ft4,008