Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(16)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(16)
    • 5 Star(13)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/01/2022

    WOW WooW WooW Więc muszę powiedzieć „Cena Performance Mega". Wysyłka trwała 3 tygodnie to ok. Stan opakowania jest świetny. Chuwi działa bardzo szybko, cicho i wygląda Mega Nice. Obsługa systemu Windows bardzo łatwa w konfiguracji. Tylko klawiatura jest ustawiona na amerykański, ale to tylko kwestia luksusu. Chuwi nie musi się chować za supermarkami. Mogę w 100% polecić ten laptop. 12 z 10 gwiazd

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 02/05/2022

    Po dwóch tygodniach dostałem laptopa. Pochodzi z HK, wydaje się ładny i był bardzo dobrze zapakowany. W porównaniu z ceną, gorąco polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/02/2022

    Balík prišiel perfektne zabalený a nepoškodený. Ntb som ešte nespustil, až kým sa nedostane na izbový teplotu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2022

    Bardzo dobry laptop. Maluchy już się tym bawią. I możesz pobrać język belgisko-holenderski w ustawieniach. A także bardzo ładne zdjęcie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/06/2022

    Przybycie w bardzo dobrym stanie. To świetny stosunek jakości do ceny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/01/2022

    Nienaganne

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/06/2022

    Ogólna wydajność i wygląd laptopa są dobre. Jedyną złą rzeczą była kamera i to jest żywotność baterii.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2022

    Dear Banggod the laptop on my account if you can see is advertised as 144hz screen panel refresh rate but when i go to settings only option is 60hz... Do i need drivers or is totally wrong info Avertised pls ? ?? Also post was perfectly fast but delivery man left it outside the door without calling me at all ?? This big mistake happened even before when i bought a mobile phone from you guys ???

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2022

    Laptop przyjechał i wydawało się, że wszystko jest w porządku Jedynym problemem jest to, że karta dźwiękowa jest zepsuta... Próbowałem zainstalować sterowniki przez aktualizację okien i ręcznie z forum Chuwi, ale nigdy nie działało, nawet jeśli włożyłem słuchawki z jack nie będzie działać

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 18/12/2021

    arrived safely

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$469.99
    • US$549.99
    • US$409.99
    • US$439.99
    • US$499.99
    • US$299.99
    • US$399.99
    • US$429.99
    • US$399.99
    • US$589.99
    • US$369.99
    • US$299.99
    • US$349.99
    • US$429.99
    • US$389.99
    • US$399.99
    • US$359.99
    • US$369.99