Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(47)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(47)
    • 5 Star(44)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/06/2022

    Zamówiony 12 czerwca, a przybył 16 z Czech. Oryginalne opakowanie jednak laptop dobrze chroniony. Włączył i sprawdził funkcje, odpowiadając na listę, ale klawiatura NIE RETROILLUMINOWANY. Po aktualizacji systemu Windows laptop naprawdę działa. W tym czasie doskonały stosunek jakości do ceny.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2021

    Otrzymany dwa tygodnie wcześniej, a następnie spodziewany ten laptop wygląda i działa tak dobrze lub lepiej niż wiele droższych marek na dzisiejszym rynku. Rozdzielczość i szybkość, które były moimi głównymi powodami zakupu, nie zawodzą. Procesor jest świetny, przy większym obciążeniu wentylator uruchomi, ale jest bardzo cichy, ledwo można go usłyszeć. Wi-Fi jest super szybkie z natychmiastowym połączeniem, wszystko jest zgodne z opisem, aluminiowa obudowa jest wytrzymała, ale lekka. Jedyną rzeczą, którą chciałbym mieć dla wygody jest drugi port USB, jak miałem na innym laptopie, ale nie wpływa to na ogólną jakość tego produktu. Zdecydowanie polecam go moim przyjaciołom i krewnym.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 02/07/2022

    Świetny laptop na stosunek jakości do ceny. Szybka dostawa. jedyną wadą jest bateria, która trwa mało i procesor, który nagrzewa się dużo, ale poza tym jest to maszyna o wysokiej wydajności, z dużą ilością pamięci RAM i odpowiednią przestrzenią do przechowywania.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/07/2022

    Super szybka dostawa, 3 dni robocze. Jakiś problem z systemem bangood, który opóźnił wysyłkę, ale potem genialnie rozwiązał. Jutro odpakowuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/10/2021

    Laptop został dostarczony szybko, a ogólna wydajność, biorąc pod uwagę cenę, jest dość gładka. Działa w ułamku sekundy i jest w stanie natychmiast obsłużyć każde zadanie. Jako uczeń doceniam, że otwarte karty pozostają otwarte nawet po zamknięciu. Lita klawiatura jest wygodna w użyciu w ciemnym otoczeniu, ale może się szybko zatłuścić. Ma jednak kilka wad, które warto wspomnieć - bateria wyczerpuje się dość szybko podczas wykonywania codziennych zadań, a gdy w rogu ekranu jest coś czarnego, Niektóre niedoskonałości światła widać na krawędzi ekranu, ale czytałem recenzje, które mówią, że jest to dość powszechny problem. Ten problem nie pojawia się na żadnym innym tle niż czarny, więc nie jest tak zauważalny podczas korzystania z laptopa do codziennych zadań. Ogólnie rzecz biorąc, jest to niesamowity laptop za tak niską cenę, mam nadzieję, że będzie trwał jakiś czas.

    Komentarze (5)
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Doskonały produkt, lekki, estetycznie idealny. Trwała bateria.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/08/2021

    Bardzo zadowolony z tego laptopa. Wszystko zgodnie z opisem. Jedną ważną rzeczą jest to, że pamięć RAM jest rozszerzalna (nie jest pamięci). Dodałem jeszcze jeden 8GB ram i wydajność jest w ogniu! Temperatury są również bardzo dobre. W pełni polecam

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Sprzęt przybył przed zaplanowanym mniej niż 2 tygodnie, lekki cios w Skrzynie, ale całkowicie nowy sprzęt z dobrymi wynikami polecam całkowite bezpieczeństwo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2022

    Za cenę ten laptop jest świetny! Super szybka dostawa i ekran jest niesamowite, tylko jedna rzecz jest, że wentylator może być trochę głośny w czasie, ale ogólnie jest to szybki laptop i świetna jakość

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/11/2021

    Dobrze wyglądający laptop z świetnym ekranem i wygodną klawiaturą. Jestem bardzo zadowolony z tego komputera. Chciałbym tylko, żeby był sposób, żeby nie włączać światła na klawiaturze cały czas.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$289.99
    • US$309.99
    • US$389.99
    • US$459.99
    • US$419.99
    • US$459.99
    • US$429.99
    • US$449.99
    • US$379.98
    • US$289.00