Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(77)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(77)
    • 5 Star(69)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/01/2021

    Jestem mega zadowolony i absolutnie pozytywnie zaskoczony jakością tego, ale raczej taniego notebooka. Obudowa robi niezwykle cenne wrażenie. Wyświetlacz jest krystalicznie czysty i ostry. Odinstalowałem Windows 10 i zdecydowałem się na Linux Mint. Działa bardzo szybko. A najlepsze: zamówiłem go 30.12.20 i przyszedł już 08.01.21 Nie jest szybszy. Klasa.

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 03/04/2021

    Tylko dwa tygodnie do Grecji. Windows 10 idealny po aktualizacji. Pakiet językowy pobrano. 20 sekund od początku do przeglądarki internetowej.. Ostatni laptop był stary z amd E2, więc ten jest super szybki. Akumulator nie powyżej 4 godzin przy kilku użyciach. Zdjęcia nie pokazują zbyt dobrze rozdzielczości ekranu.. jego idealna

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 23/04/2021

    Hibátlan állapotban és viszonylag gyorsan kaptam meg a csomagot. A fém burkolatú laptop nagyon jó minőségűnek tűnik, a billentyűzete kellemes, a kijelző képe nagyon szép. A jobb és bal alsó sarokban is van némi bevilágítás, de elviselhető. A gyorsasága az első néhány óra használat alapján számomra elegendő. Az akkumulátor üzemideje is jónak tűnik. A Windows 10 aktiváló kulcsa sajnos a mi régiónkba nem érvényes, úgyhogy ezt utólag kell beszerezni. Összességében elégedett vagyok, remélem a tartóssággal sem lesz gond. Ajánlott.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/04/2021

    Consiglio vivamente questo Chuwi Corebook Pro, devo dire un dispositivo davvero sorprendente per il prezzo a cui viene venduto. Il dispositivo ha una RAM di 8GB e una memoria SSD di 256GB espandibili con una SSD M.2 NVME. Per quanto questo dispositivo non sia pensato per il gaming, riesce tranquillamente a far girare giochi come Minecraft, oppure League of Legends. Sono 2 giorni che utilizzo il dispositivo e devo dire che per l'utilizzo quotidiano come: Navigare, Vedere film, Compilare documenti è perfetto, ovvio non si può richiedere una performance di gaming eccessiva ma qualcosina riesce sempre a farla. Il display è il migliore che abbia mai visto davvero soddisfatto. Per la consegna in Italia, ha impiegato esattamente 15 giorni, nonostante ci sia il COVID devo dire, sono molto soddisfatto del prodotto e consiglio a tutti l'acquisto se si è alla ricerca di un prodotto per l'utilizzo quotidiano. I highly recommend this Chuwi Corebook Pro, I must say a truly amazing device for the price at which it is sold. The device has 8GB RAM and 256GB SSD memory expandable with a M.2 NVME SSD. Although this device is not designed for gaming, it can easily run games like Minecraft, or League of Legends. I have been using the device for 2 days and I must say that for daily use such as: Surfing, Watching movies, Compiling documents is perfect, obviously you cannot require excessive gaming performance but a little something always manages to do it. The display is the best I've ever seen really satisfied. For delivery to Italy, it took exactly 15 days, despite the fact that there is COVID I must say, I am very satisfied with the product and I recommend the purchase to everyone if you are looking for a product for daily use.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/01/2021

    Około 70% baterii zostało. Adapter jest również włączony. Zgodnie ze specyfikacją. LCD jest jasne i klawiatura działa. Górny róg drugiego obrazu może być silny i niejednolity. Przycisk mocy pozostaje w chuwi. Moc typu USB nie była jeszcze próbowana. Szerokość jest bardziej zwarta i gruba niż zakładano. Zawieszka jest otwarta o 180 stopni

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Dobrze zbudowany, świetny ekran i dobra klawiatura. Dość szybko i z 3,5-4 godzin pracy na baterii, to trwa 2,5 godziny, aby naładować od 0 do 100%. Ma zainstalowany Windows 10, ale Klucz Aktywizacji był prawdopodobnie używany gdzieś indziej, więc musiałem kupić nowy z Ebay. Nie zrywam umowy, ale trzeba o tym wspomnieć.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/01/2021

    Doskonała dobra jakość Chociaż to bez aktywuje okna

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    Bardzo zadowolony z tego notesu!!! Szybka dostawa, dobra paczka, dzięki. Jedynym problemem jest aktywacja Windows 10, nie jest rozpoznawana od Microsoftu i nie ma na nim prawdziwego kija

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2021

    Na razie cała zielona!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Laptop z doskonałym stosunkiem jakości do ceny

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft70 229
    • Ft103 819
    • Ft91 604
    • Ft94 658
    • Ft133 502
    • Ft79 390
    • Ft222 908
    • Ft122 140
    • Ft131 301
    • Ft2 101