Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(9)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(9)
    • 5 Star(8)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 07/02/2022

    Muy rápido la entrega en Madrid, llegó antes de lo previsto. Provando el conversor de momento va bien, un poco ruidoso. espero que con el pasar de los días no presente fallas. Muy bien embalado, sin ningún golpe ni desperfecto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2022

    Otrzymałem urządzenie, ale nie jest w ogóle zaznaczone, jakie jest napięcie wejściowe. Został zamówiony jako jednostka 48V. - Mam zaryzykować?

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Używanie go z baterią 120aH podczas odprowadzania obciążenia/wyładowania zasilania. Uruchomienie 32-calowego telewizora LED i dekodera DSTV, nie ma problemu.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 28/10/2021

    Technicznie świetnie, trochę głośno. Nadal nie sprawdziłem jego maksymalnej mocy 1300W.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 01/03/2022

    Zainstalowany 28 lutego 2022 roku działa bardzo dobrze Bardzo zadowolone.. Dobry produkt i niski poziom hałasu

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/03/2022

    Miła i szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2022

    Have not used it yet, but it looks good Thank you

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2022

    Dostawa produktu w ciągu 14 dni, więc SA i działa dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2021

    Nie chodzi o moc 8000w i jest sprzedawany jako pełny przetwornik sine, ale to zmodyfikowany sinus. Mam 500w zmodyfikowany przetwornik zatokowy, który zamówiłem, ale to nie jest nawet to, co mój 500w działa. Włączyłem cztery 9w diody LED, dwie minuty później wentylator zaczął przyspieszać, a teraz hałas nie przestaje. Nie wyrzucaj pieniędzy w błoto. To nic nie da.

    Komentarze (8)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$72.99
    • US$45.59
    • US$66.99
    • US$76.99
    • US$52.99
    • US$29.99
    • US$109.99
    • US$28.99
    • US$28.99
    • US$49.65