Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(24)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(24)
    • 5 Star(23)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 18/01/2021

    Świetna jakość.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/03/2019

    Ottimo corrisponde pienamente a quanto ordinate e ricevuto con largo anticipo rispetto al previsto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/02/2019

    5PCS Yellow Window Waarschuwingsstikkers Sigms Decal cctv in Operation. Not Receivs.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/07/2017

    Stickers are exactly as described. I put them on the wall in our garage, and they stick well. Can be recommended.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/11/2016

    a very efficient way to keep potential burglars away - should be put on each side of a house, on doors and windows.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2016

    autocollants présence camera de surveillance de bonne qualité et très explicite. colis bien reçu en excellent état.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • kuosa3
    FI
    28/12/2015

    Poduct arrived extremely fast, Quality seems to be good. I will forward this post so I wont open it, but I'm satisfied.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/06/2020

    Otrzymano 28/06/20. Zgodnie z artykułem

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/12/2019

    Perfect. as described

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/10/2019

    Tutto ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft3 831
    • Ft5 746
    • Ft2 679
    • Ft1 739
    • Ft4 212
    • Ft21 081
    • Ft3 831
    • Ft6 898
    • Ft3 064
    • Ft3 831
    • Ft4 597
    • Ft7 279
    • Ft4 979
    • Ft2 679
    • Ft3 064
    • Ft9 125
    • Ft2 679
    • Ft13 032