Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(52)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(52)
    • 5 Star(44)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/08/2021

    Żarnik wygląda świetnie. Przyszło przed oczekiwaną datą przyjazdu. Idealne ilości na odciski. Kolory to złoto, brąz, miedziane & srebro. Wszystkie szpule 200gm.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Ładne opakowanie, nie ma innych informacji niż widać na zdjęciu. Tymczasowa praktyka Duża, okrągła dziura powinna pasować do wszystkich.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/04/2021

    Well packaged, every roll is sealed separately, imma turn myself into the Olympic comitee :3

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2020

    Przyjedź szybko i bezpiecznie. Kolory i żarnik wyglądają dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2021

    ok

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/11/2019

    Very good product

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/03/2020

    Doskonały

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2020

    Ten kolor włókien jest bardziej jak metal, który był wystawiony na działanie elementów przez jakiś czas. Jak stary metal, albo zabytkowe wykończenie. Dobre do szachów lub tryktraka, żetony do gier itp. Nie błyszczące jak jedwabne włókna. Przytłumiony, to słowo, które przychodzi mi do głowy. Mam pomysł... Rozważmy drukowanie ozdób z co najmniej trzema obwodami i bez wlewu. Od czasu do czasu pauzować i wypełnić wnętrze prawie do góry, z niskim stopem temperatury topnienia. W ten sposób dodaje wagę i autentyczność do gotowej statuetki, kawałka gry itp.... Należy zauważyć, że wiele stopów o niskiej temperaturze topnienia zawiera kadm. Z zakresem temperatur, jaki chcemy, jeden stop bez kadmu wyróżnia się jako idealny. ... Cerrolow 136 lub Bolton 136 jest stopem, który topnieje w temperaturze 58 °C (136 °F), który jest poniżej temperatury przejścia szkła większości włókien 3D. Stop eutektyczny, który może być trzymany w cieczy w gorącej wodzie. Skład to zazwyczaj Bizmut 49%, indium 21%, ołów 18%, cyna 12%. Kosztował około 60 dolarów za kg plus powóz, albo w twoim lokalnym sklepie z modelami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/06/2021

    Wspaniały żarnik z bardzo ładnymi kolorami. Wystarczyło spróbować złota i srebra do tej pory, ale zachowywały się całkiem podobnie. Na moim CR-10v2 dostałem dobre wyniki przy 205°C i 50mm/s. Brak wypaczenia i przyklejona do łóżka. Oh, i przybył bardzo szybko.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2020

    Kolory nie są do końca takie, jak oczekiwałem, ale włókna są dobrej jakości i dobrze się drukują nawet z moją drukarką DIY. Paczka została lekko uszkodzona po przybyciu, a w srebrnej torbie były dziury.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 048
    • Ft7 890
    • Ft5 048
    • Ft2 185
    • Ft10 100
    • Ft16 404
    • Ft10 207
    • Ft5 995
    • Ft11 943
    • Ft6 943
    • Ft1 455
    • Ft81 769
    • Ft61 880
    • Ft66 931
    • Ft723
    • Ft758
    • Ft1 193
    • Ft5 995