Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(637)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(637)
    • 5 Star(593)
    • 4 Star(38)
    • 3 Star(6)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 03/11/2020

    Ten PLA jest bardzo ładny, nie wydaje się tani, i przyszedł dobrze zapakowany i próżniowo zamknięty z żelem krzemionkowym pochłaniaczem wilgoci. Wydrukowałem wszystkie aktualizacje drukarek za pomocą tego i jest w stanie wydrukować bardzo szybko. Wyposażenie obejmuje uchwyt na szpulę z boku, wraz z 45 stopniowym wałkiem szpulowym z drukowanymi łożyskami kulkowymi 3D i łańcuchami kablowymi chroniącymi przed ocieraniem się o rzeczy. Zaprojektowałem też i wydrukowałem uchwyt na słuchawki, który idealnie trafia na róg mojego biurka. Uważam, że jakość jest świetna. Udało mi się nawet wydrukować nim łożyska kulkowe, które działają niezwykle dobrze.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2020

    Zamówił czarny żarnik jakiś tydzień temu, otrzymany dziś z PostNL. Czarny żarnik jest dobrej jakości i dobrze przetworzony na moim Enderze 3 V2. Naprawdę polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/04/2021

    My first item I have received from banggood and really impressed with their delivery update notifications. My criticism on this product (and cost one star) is the filament is actually grey (see pic) and not silver as advertised. No worry as I ordered a silver through another online retailer and I can still use this one.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Otrzymałem zamówiony kolor. Otrzymane w dobrym stanie i wcześniej niż zakładano Dobrze zapakowane.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/02/2021

    Klasa produktowa

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/02/2021

    Naprawdę świetny produkt... Jestem bardzo zadowolony z jakości tego PLA i wyników moich odcisków... To bardzo dobra inwestycja! Polecam 200%! Dziękuję bardzo ;)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/01/2021

    Druk jest odpowiedniej jakości. Góra psa na zdjęciu jest wydrukowana z tego materiału, wszystko inne jest drażliwe od dostawy drukarki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/12/2020

    To przyszło do mnie złamane

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/11/2020

    Mój przedmiot przyszedł dziesięć dni po tym, jak zamówiłem je w doskonałym stanie. Użyję go z moim Creality Ender 3 V2, który otrzymałem tego samego dnia, zmontowałem i uruchomię. Dzięki, Banggood, 😊

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/09/2020

    Roll pla wygląda dobrze, żadnych wad. A dostawa jest bardzo szybka, super szybka. Bardzo polecany 👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft1 986
    • Ft17 231
    • Ft9 036
    • Ft11 597
    • Ft27 173
    • Ft9 638
    • Ft9 940
    • Ft6 927
    • Ft2 317
    • Ft16 568
    • Ft9 940
    • Ft13 410
    • Ft11 747
    • Ft8 132
    • Ft5 722
    • Ft8 734
    • Ft7 662
    • Ft105 449