Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(36)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(36)
    • 5 Star(33)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 06/07/2021

    Konstrukcja Teleskopowego Stojaka do telefonów komórkowych CCT9 jest doskonała. Jego produkcja i wykończenie dobrze i naprawdę czyni ten projekt wielką sprawiedliwość, w związku z tym jest to mój drugi zakup.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/06/2021

    melhor suporte base com certo peso para suporta até um Tablet a regulagem fantástico ótima qualidade do material

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/05/2021

    Dobra pozycja od sprzedającego dzięki dobrej jakości kciuki w górę. K

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/05/2021

    Dobry i stabilny uchwyt na telefon komórkowy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2021

    Bardzo mi się podoba. Teraz mogę oglądać netflix bez męczenia rąk...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/04/2021

    Nice product

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/05/2021

    Oceniam „Bardzo dobry" - świetny produkt. Stawy pozwalają umieścić smartfona na pożądanym pochyleniu i wysokości. Materiał i wykończenie najlepszej jakości. Jest ona zgodna z proponowaną propozycją, więc mogę ją bez obaw polecić. Serwis, również, bardzo dobry, produkt dostarczony dużo przed terminem ogłoszenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Posiadacz telefonu jest mały. W stanie złożonym jest zwarty. Ma stojak teleskopowy, który zajmuje pozycję od 0 do 90 stopni. Na górnym bloczku telefon może być umieszczony pod dowolnym kątem dla wygody oglądania. Posiadacz jest wszędzie gumowany, więc telefon nie będzie w stanie się prześlizgnąć. Produkt jest wytwarzany jakościowo. Jeśli kupisz, nie będzie ekstra na farmie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/05/2021

    Myślałem, że otrzymacie go pod moim adresem, wliczonym w cenę wysyłki. Ale musiałem odebrać to z poczty w centrum miasta. Kosztował więcej niż ustaliliśmy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2021

    przybył do Kolumbii w dobrym stanie, a zwłaszcza w krótkim czasie pogratulował sprzedawcy i oczywiście ta platforma

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 029
    • Ft6 287
    • Ft3 456
    • Ft4 400
    • Ft4 714
    • Ft2 513
    • Ft6 287
    • Ft2 513
    • Ft9 683
    • Ft31 447