Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(67)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(67)
    • 5 Star(62)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/04/2022

    Doskonały materiał, dobrze rozciągnięty, bardzo wszechstronny, w razie potrzeby można rozciągnąć na prawie każdym krześle

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2021

    Kolor pasuje do opisu, w moim przypadku ciemnoszary. Tkanina jest elastyczna, ma „miękkie" uczucie, zamki wydają się trwałe. Dobrze pasuje do mojego względnego dużego fotela biurowego, tylko niektóre zmarszczki, gdzie dno spotyka się z powrotem. Wygląda lepiej niż się spodziewałem, więc to świetny produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2022

    Dobry produkt, ale bardzo cienki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/01/2022

    If you have a chair similar to this one and the black leather look material is peeling off, this chair cover might be your answer. I Just received the cover and found the material the cover was made from was quite stretchy. I found the cover easy to install and made the chair much more pleasant to look at and sit on, quite impressed

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Przepraszam powiedz mi na stronie, że został dostarczony, ale nie otrzymałem nic Numer śledzenia: 9C1648H050470 Nie rozumiem proszę śledzić krzesło dzięki

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 15/02/2022

    Sajnos szállítási, majd átvételi problémák adódtak, így csak majdnem két hónap múlva jutottam a termékhez. A termékkel alapvetően elégedett vagyok.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2022

    Bardzo dobra jakość produktu. Guma siedzenia może być mocniejsza, ponieważ czasami zeskakuje z krzesła.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/01/2022

    Delivery 19 days. Fits on my office chair (BW-OF1). Looks like strong material. Let's see how long it will last. I recommend it.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2022

    As show in the description. Fit on my big Chair, like on the demo. Fast delivery. THX Banggood.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/12/2021

    Pomiary były trafne. Tkanina ma przyzwoitą ilość elastyczności i dobrze pasowała. Równie dobrze mogę kupić inny kolor na wszelki wypadek.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$13.99
    • US$36.33
    • US$28.99
    • US$5.99
    • US$18.99
    • US$33.99
    • US$14.99
    • US$14.99
    • US$39.99
    • US$30.99
    • US$18.99
    • US$10.99
    • US$17.99
    • US$7.99
    • US$39.99
    • US$19.99
    • US$15.99
    • US$85.99