Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(36)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(36)
    • 5 Star(35)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/03/2021

    Ładna tkanina, kolor jest taki jak na zdjęciu. Dobrze się rozciąga i prawie pasuje do mojego dużego krzesła. Nie do końca, wyskakuje z siedzenia po kilku minutach. Ale trzymałem go z tyłu, bo kupiłem go, żeby moje czarne krzesło wyglądało inaczej. Mam kamerę internetową i nie podobało mi się, jak czarne krzesło sprawia, że moje włosy wyglądają niewidocznie na spotkaniach wideo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Przepraszam powiedz mi na stronie, że został dostarczony, ale nie otrzymałem nic Numer śledzenia: 9C1648H050470 Nie rozumiem proszę śledzić krzesło dzięki

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 29/03/2021

    Tenía mi sillón de oficina ya muy gastado por el uso. Con esta funda he podido alargar la vida útil del sillón, ya no se ve estropeado como antes. La funda se adapta perfectamente y es muy fácil de poner y quitar, en caso de querer lavarla.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/11/2021

    Wyśmienity produkt, Jest stworzony do tego rodzaju krzesła, idealnie pasuje i nie wygląda jakby miał kaburę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/11/2021

    Bardzo elastyczny, pasuje nawet na duże krzesła biurowe. Zamek pozwala na utrzymanie podłokietnika, nie ma potrzeby odłączania. Bardzo dobre na odnowienie starego krzesła.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/12/2021

    /Bardzo dobrze./!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/12/2021

    Idealnie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/11/2021

    Dobra

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/11/2021

    Zarąbiście! Szybka dostawa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/11/2021

    Naprawdę bardzo miły i pomocny gorąco polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 915
    • Ft6 554
    • Ft1 800
    • Ft2 948
    • Ft6 882
    • Ft3 931
    • Ft6 554
    • Ft3 603
    • Ft2 620
    • Ft2 948
    • Ft3 931
    • Ft12 784
    • Ft3 275
    • Ft9 833
    • Ft9 833
    • Ft11 472
    • Ft22 948
    • Ft17 036