Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(132)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(132)
    • 5 Star(124)
    • 4 Star(7)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 25/03/2021

    Dokładnie tak, jak opisano, zajęło 2 dni, aby przyjechać. Jeszcze nie próbowałam, ale z tego, co wygląda, będzie dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/03/2021

    Przydatny przenośny rozrusznik samochodowy i powerbank. Szybka wysyłka

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • Haris
    GR
    23/12/2020

    Bardzo dobrze, szybka dostawa. Tylko wtyczka nie jest europejska.Domowa ładowarka to maksymalnie 15V /0.8A

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2019

    Посылка до Екатеринбурга прилетела за 15 дней 👍,курьер привёз до двери 👍👍,упаковано хорошо,без повреждений,товаром очень доволен,советую если кто то сомневается брать или нет,вес тоже удивил 1,3кг внушает доверия.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2020

    Produkt wygląda świetnie. Myślę, że kable złącze są trochę za małe, ale muszę sprawdzić je z akumulatorem. Instrukcje mówią, że jest ładowarka do domu, ale nie jest dostępna. Ogólnie jestem zadowolony z przedmiotu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2019

    Chegou no Brasil com 21 dias(demorou por causa dos correios), deu partida no carro com a bateria zerada usando apenas 5% de carga. Não há como não recomendar este produto.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2020

    Bardzo przydatny przenośny rozrusznik samochodowy i powerbank. Dobre opakowanie i walizka do noszenia. Wymaga adaptera dla UE.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/09/2020

    Użyłem go do uruchomienia silnika w starym BMW 520, które miało ponad rok do przestawienia i miało całkowicie wyczerpującą baterię. I zrobiłem to z pomocą iMars Jump Starter. Ale bateria to nie więcej niż 8000mAh. Ma energię, by naładować mój telefon P20 pro jeden i pół raza.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/07/2020

    Doskonały produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2019

    Good quality product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 240
    • Ft3 842
    • Ft25 064
    • Ft14 529
    • Ft17 556
    • Ft16 648
    • Ft24 216
    • Ft16 648
    • Ft41 775
    • Ft17 556
    • Ft17 556
    • Ft40 558
    • Ft28 319
    • Ft16 951
    • Ft12 933
    • Ft21 189
    • Ft13 984
    • Ft3 933