Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(37)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(37)
    • 5 Star(36)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/02/2021

    A megrendelt terméket nagyon gyorsan megkaptam , három nap. Hatótávolság jó , vevő két helységben . Amit hiányolok ,hogy az adót hogy kell szétszedni ,hogy fel tudjam csavarozni .Utólag egyszerű ,de ha leírás, hogy csúsztasd a hátlapot, akkor nem feszegetem, és nem török rögzítő fület. Felfúrtam a mellékelt tipplikkel, és tömítettem Loctite 5920-al , hogy a víz hátulról ne fojjon be , mivel az elektronikához be tud jutni a nyílásokon. egy adó , elem nélküli működés , és vízálló, két 220-as vevővel nagyon jó vétel. köszönöm I received the ordered product very quickly, three days. Range is good, receiver in two places. What I'm missing is that the transmitter needs to be disassembled so I can screw it up. It's easy afterwards, but if you have a description to slide the back cover, I won't pin it and don't have a Turkish fastening tab. I drilled it with the included tips and sealed it with Loctite 5920 so that the water would not suffocate from behind as it could get into the electronics through the openings. two receiver , very good price thank you bangood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/04/2021

    Doskonała jakość, dobra cena, szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/06/2020

    Działa dobrze. Zasięg jest idealny dla nadajnika i odbiornika.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/03/2021

    Bardzo zadowolony z dostawy i produktu, chociaż opakowanie było proste, przybyło w idealnym stanie i w przewidziane fache, bardzo dobry Banggood! Jeśli chodzi o produkt, to go wypróbowałem i brzmi bardzo głośno, muszę zmierzyć jak daleko mogę naciskać i dzwonić, ponieważ kupiłem go do domu na wsi, ale zasadniczo działa idealnie. Zdecydowanie polecam.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Uwielbiam to. Zasięg jest dobry, co było ważne, ponieważ druga lokalizacja znajduje się na odległym tyłach domu, około 12 m do 2 50cm ścian i 130cm ściany (stary dom, pełna cegła). Melodie są świetne i jest z nich wiele do wyboru, nawet niektóre świąteczne, klasyczna muzyka, kilka zabawnych melodii, i kilka klasycznych dzwonków... W sumie jestem bardzo zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    Bardzo zadowolony z mojego zamówienia, dzwonek do drzwi działa na obu odbiornikach pomimo odległości ponad 20 metrów. Nie potrzeba baterii w nadajniku, wystarczy podłączyć odbiorniki do gniazdka zasilania i wszystko działa idealnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/02/2021

    Świetny dzwonek do drzwi, działa dobrze na dużej odległości, przez ściany i nie potrzebuje baterii. Szybka dostawa, bardzo zadowolony, dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/01/2021

    Dostawa w zapowiedzianym terminie 1 tygodnia. Dobra wydajność i doskonałe wykończenie. Polecam, Edward Silva

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/11/2021

    Dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/09/2021

    Szybka dostawa i bardzo dobry produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft6 530
    • Ft8 827
    • Ft6 909
    • Ft6 523
    • Ft11 131
    • Ft4 987
    • Ft5 373
    • Ft8 059
    • Ft4 605
    • Ft5 755
    • Ft9 213
    • Ft11 517
    • Ft2 936
    • Ft5 373
    • Ft6 101
    • Ft6 523
    • Ft3 986
    • Ft3 986