Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(130)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(130)
    • 5 Star(125)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/08/2021

    Za cenę wzmacniacz działa bardzo dobrze. Użyłem taniego zasilania zmiennego, by prowadzić jednostkę. Oto kilka rzeczy, o których chcę wspomnieć: - Filtrowanie jest bardzo dobre, ponieważ zasilacz, którego użyłem nie dał czystego prądu stałego i nie można było tego słyszeć przez głośniki w ogóle. - Bluetooth V5 działa dobrze. - Musiałem zamienić się na zasilacz z wyższymi wzmacniaczami, jak na zasilaczu 500mA 12 woltowym, ale kiedy użyłem 1 amp 12 woltowego zasilania ten problem zniknął i mogłem prowadzić jednostkę z maksymalną objętością. - Linia też działała, podłączyłem się do mojego większego wzmacniacza Wreszcie słowo, że produkt jest wart swojej ceny, Jeśli masz stare radio samochodowe umieścić tę jednostkę w raczej do dodania funkcji bluetooth, dla mojego warsztatu działa bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Doskonały wzmacniacz stereo, piękny i wyrafinowany wizualny po montażu. Załączyć chłodnicę do czipu wzmacniacza mocy i adaptera do bieżącego wejścia. Gratulacje dla Banggood za produkt w dobrej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Szybka wysyłka w bardzo dobrym opakowaniu! Nowa metoda wysyłki (przez Meest) znacznie lepsza niż poczta! Jeszcze nie testowany, powinien być najpierw zmontowany. Na pierwszy rzut oka wygląda dobrze! Dzięki Ci Bang Dobrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Mój pokrętło nie pasuje do całości, jak widać na zdjęciu. Czy to normalne? I obraca się bez końca. W pewnym momencie (maksymalna objętość) wydaje dźwięk bip. Więc nie ma sposobu na zrozumienie rzeczywistej głośności, więc muszę być ostrożny przy podłączaniu słuchawek lub głośników. Część tych dwóch najwyraźniej dziwnych robaków, jakość dźwięku jest w porządku. W cenie mam na myśli ;-)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2021

    Pokrętło głośności nie pasuje dobrze. Aux-in brzmi słabo, ale w trybie bluetooth jest wzmacniany prawidłowo. Linia do aktywnych głośników nie zapewnia tak dużej siły sygnału. Za tę cenę jest w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Супер, много бърза доставка. Много малко устройство.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    Dobry mały wzmacniacz, wada rozgrzewa się trochę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Produkt dotarł w odpowiednim czasie i bez uszkodzeń. Już to przetestowałem i to moja pułapka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    упаковка нормальная, комплектность тоже. работает хорошо, без шумов и прочего. Уствновил в корпус вместе с радио - супер ..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2021

    Dzięki Banggood za szybką dostawę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft4 758
    • Ft9 610
    • Ft24 052
    • Ft12 208
    • Ft8 648
    • Ft2 855
    • Ft7 767
    • Ft3 682
    • Ft6 998
    • Ft6 389
    • Ft8 008
    • Ft3 698
    • Ft15 137
    • Ft16 147
    • Ft2 576
    • Ft12 215
    • Ft7 735
    • Ft11 840