Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(151)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(151)
    • 5 Star(146)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(2)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/08/2021

    Za cenę wzmacniacz działa bardzo dobrze. Użyłem taniego zasilania zmiennego, by prowadzić jednostkę. Oto kilka rzeczy, o których chcę wspomnieć: - Filtrowanie jest bardzo dobre, ponieważ zasilacz, którego użyłem nie dał czystego prądu stałego i nie można było tego słyszeć przez głośniki w ogóle. - Bluetooth V5 działa dobrze. - Musiałem zamienić się na zasilacz z wyższymi wzmacniaczami, jak na zasilaczu 500mA 12 woltowym, ale kiedy użyłem 1 amp 12 woltowego zasilania ten problem zniknął i mogłem prowadzić jednostkę z maksymalną objętością. - Linia też działała, podłączyłem się do mojego większego wzmacniacza Wreszcie słowo, że produkt jest wart swojej ceny, Jeśli masz stare radio samochodowe umieścić tę jednostkę w raczej do dodania funkcji bluetooth, dla mojego warsztatu działa bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/11/2021

    ...dla jego pieniędzy... Dobry wzmacniacz dźwięku... Dobre opakowanie i bardzo szybka dostawa!? .. Wszystko zgodnie z opisem produktu... Nie potrzebujesz niczego poza śrubokrętem. .. Dobrej jakości materiały i wzornictwo. Nie wydaje mi się, żeby to miało 50 watów. Ale to wydaje dobry dźwięk...

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Doskonały wzmacniacz stereo, piękny i wyrafinowany wizualny po montażu. Załączyć chłodnicę do czipu wzmacniacza mocy i adaptera do bieżącego wejścia. Gratulacje dla Banggood za produkt w dobrej cenie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Szybka wysyłka w bardzo dobrym opakowaniu! Nowa metoda wysyłki (przez Meest) znacznie lepsza niż poczta! Jeszcze nie testowany, powinien być najpierw zmontowany. Na pierwszy rzut oka wygląda dobrze! Dzięki Ci Bang Dobrze!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/02/2021

    Mój pokrętło nie pasuje do całości, jak widać na zdjęciu. Czy to normalne? I obraca się bez końca. W pewnym momencie (maksymalna objętość) wydaje dźwięk bip. Więc nie ma sposobu na zrozumienie rzeczywistej głośności, więc muszę być ostrożny przy podłączaniu słuchawek lub głośników. Część tych dwóch najwyraźniej dziwnych robaków, jakość dźwięku jest w porządku. W cenie mam na myśli ;-)

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 23/10/2021

    Pokrętło głośności nie pasuje dobrze. Aux-in brzmi słabo, ale w trybie bluetooth jest wzmacniany prawidłowo. Linia do aktywnych głośników nie zapewnia tak dużej siły sygnału. Za tę cenę jest w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/05/2021

    Супер, много бърза доставка. Много малко устройство.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    Dobry mały wzmacniacz, wada rozgrzewa się trochę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/07/2021

    Produkt dotarł w odpowiednim czasie i bez uszkodzeń. Już to przetestowałem i to moja pułapka.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/04/2021

    упаковка нормальная, комплектность тоже. работает хорошо, без шумов и прочего. Уствновил в корпус вместе с радио - супер ..

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 774
    • Ft5 340
    • Ft2 944
    • Ft9 157
    • Ft16 718
    • Ft3 301
    • Ft6 457
    • Ft7 217
    • Ft8 919
    • Ft9 157
    • Ft6 104
    • Ft3 467
    • Ft8 010
    • Ft12 554
    • Ft8 381
    • Ft9 633
    • Ft2 971
    • Ft28 086