Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(556)
  • Obrazy
  • Wideo(10)
  • All Star
    • All Star(556)
    • 5 Star(515)
    • 4 Star(32)
    • 3 Star(4)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/10/2020

    Wspaniale!!! Początkowo byłem rozczarowany, ponieważ mały włącznik był krótki i nie wyłączył modelu, potem wyciągnąłem kable akumulatorowe i odłączyć je, gdy było to potrzebne, nie zamontowałem silników, ale je zważyłem (5,6 gr). ) A ja przeciążyłem kabinę (zdjęcie). Ale absolutną niespodzianką jest to, aby latać!! Z małym silnikiem porusza się bardzo dobrze i daleko, a żyroskop jest idealny. Uwaga, kiedy włączasz radio, aby wiązania samolotu musi być w PIŁCE; z silnikami co najwyżej nie obraca się dobrze, jak co najwyżej nie może się różnić w ster.Dla reszty stosunek jakości koszt jest SUPER. SORRPRENENTE

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/02/2021

    Doskonały, stały i szybki lot. Nie spodziewałem się tego, żeby umieścić na nim LED.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Zadowolona ❤️

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/01/2021

    Wszystko w porządku, miejmy nadzieję, że działa dobrze tak szybko, że będzie kompletne i nieuszkodzone

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/12/2020

    Nadszedł dobry czas. Idealnie. Nie mogę się doczekać. Zobaczyć jak leci

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/12/2020

    Avion idealny dla volar

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/02/2021

    Wspaniały samolot

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 01/12/2017

    Just a NO_BRAINER, that i all do with my toy quads and planes AND CARS. and to my professional stuff, i am WannaDuino a modder. check my other stuff out on my website or Youtube channel. from Taranis qx7 mods to 3D printing and Arduino, TECH for LiVe....... FPV all in one 5.8 grams and i did not use the bombs to compensate the weight. And i modded the antennas to extend the range to 10x MORE, TIP, use a small drop of alcohol and the hotglue will almost direct let loose, the antennas are both hot glued stuck. But 1 drop of alcohol and it will come loose DIRECT. wwwDOTwannaduinoDOTcom

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • UMMVIP5
    JP
    02/09/2017

    The appearance that it is flying is beautiful This airplane is not the same as other toy radio controlled airplanes. The airframe that fly in the sky is so beautiful is the only one. You can control beautiful aircraft as you wish. Since the installed gyroscope provides high stability, no fugoid motion will occur. Sliding takeoff is also possible. Of course, the landing is as you wish. Please be aware that the transmitter is not the same as that on this sales page. And trim of the transmitter works in reverse. The motor in the direction that pushed the trim button becomes strong. Therefore, the aircraft turns in the direction opposite to the button. I love this plane.   https://www.youtube.com/watch?v=Xy25PSBCr_o

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/01/2020

    To miła i dobra zabawka do latania. Do montażu zalecam użycie mocnego kleju krzemowego. Mieszkam na wysokości 1500 metrów i umieścił pionowy ogon na „0", cero (płaskie z kadłubem) aby mieć miły i stabilny lot. Usunąłem opony, bo wypadły bardzo łatwo, i położyłem czarną taśmę na dole, żeby chronić przy lądowaniu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 235
    • Ft46 647
    • Ft3 253
    • Ft8 898
    • Ft15 413
    • Ft11 929
    • Ft12 580
    • Ft6 589
    • Ft25 896
    • Ft10 335
    • Ft21 006
    • Ft20 408
    • Ft49 141
    • Ft8 726
    • Ft60 022
    • Ft14 596
    • Ft23 430
    • Ft7 397