Dostawa do United Kingdom , USD

Opinie klientów

4.9 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(495)
  • Obrazy
  • Wideo(10)
  • All Star
    • All Star(1)
    • 5 Star(1)
    • 4 Star(0)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-02 21:52:28

    excelente avion.. llego en el tiempo indicado.. buen material.. lo recomiendo mucho para los niños que desean iniciar en este hobbies.. mi sobrino quedo encantado

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-01-15 15:20:03

    It's a nice and good flying toy to have. For assembly I recommend using a strong silicon adhesive. I live at an altitude of 1500 meters and placed the vertical tail at "0", cero (flat with the fuselage) to have a nice and stable flight. I removed tires because they fell off very easy, and just putted some black tape on the bottom to protect on landing.

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-10-23 09:57:55

    easy to assemble. note glue is not included so you have to buy it yourself from Banggood. it’s not expensive either and good to have your own. fun to assemble & fly. durable too. Separately I bought the led lights from Banggood too. also very easy to add on. definitely check it out.

    Komentarze (1)
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-08-21 13:11:53

    Todo llegó en buen estado, venía con sus respectivas partes, llego tal cual como aparece en la descripción. Estoy muy satisfecho!🤩 solo me falta probarlo

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-14 17:31:54

    great value! so much fun:) mega ultra durable! Did I mention FUN x100 so easy to fly!!!! almost indestructible!! Learn to fly DBL dare ya!

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-21 10:51:33

    excelente, muy buen precio por su calidad, muy facil de volar y la bateria me duro mas de 15 min, muy bonito

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2019-10-14 11:23:53

    Super

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-06-18 07:45:54

    접착제가 포함되지 않았다

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-05-13 17:45:28

    llegó muy pronto y en buen estado

    Komentarze
    • Ogólnie:
    • Cena £:
    • Jakość:
    • Wygląd:

    2020-02-05 13:12:46

    VERY VERY FUN AND EASY TO FLY AND TO ASSEMBLE! I have 2 The 1st one is worn out from flying landing but is STILL in tact!

    Komentarze (2)
  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 50  

Możesz być zainteresowany

Badanie zadowolenia

Pobierz aplikację, aby uzyskać ekskluzywny kupon <b> 10% zniżki </b>