Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(100)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(100)
    • 5 Star(93)
    • 4 Star(5)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 15/11/2021

    It came with the negative plate off but I fixed it easily it works really well, I used old batteries of a laptop first charge only went to 80%, second full 100%, I charged my phone the first time and the second my headset, an other power bank plus my tablet, the only thing that I could say is that it's very heavy but I can live with that 😎 Very happy with it!

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 22/12/2021

    BARDZO duży bank mocy. Może być ładowany przez dowolny rodzaj kabla..c typu... Iphone... (ang.). . Mikro usb. Ma 26 baterii. Ładuje się z około 2A, więc jeśli obliczysz swoje baterie, to może będziesz mógł ładować go do 25 godzin

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 21/08/2021

    Bardzo dobre materiały, używać nowych baterii i wydajność jest bardzo dobra. Najwyraźniej szybko się ściąga, ale w ostatnim 1% dostarcza 2 pełne ładunki do mojej komórki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/01/2022

    Dostarczono mi pośrednią wysyłkę w ciągu 10 dni. Opakowania są fatalne. Wysłali produkt bezpośrednio do torby bez konserwantów

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/10/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 01/10/2021

    To jest bardzo dobry sklep. Wysłałem produkt bardzo szybko. Jakość produktu jest bardzo dobra. dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2021

    Bardzo ładnie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/08/2021

    Dobry produkt

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/08/2021

    Wygląda zgodnie z opisem, sprawdzi, czy działa tak jak opisano 😄

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2021

    Jest idealny Możesz dodać do niego baterię ١٦

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$13.99
    • US$18.99
    • US$21.99
    • US$2.09
    • US$15.99
    • US$3.99
    • US$5.99
    • US$2.99
    • US$8.04
    • US$49.99