Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(197)
  • Obrazy
  • Wideo(8)
  • All Star
    • All Star(197)
    • 5 Star(194)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/08/2021

    Pojechałem do miasta na nocnej ulotce Fpv użyte części i części, Zestaw pościgowy C1 Braterstwo 2812 1115kv 50a chmur feniks bl32 50a esc APC 8x7 Strona f405-wse FC uruchomiona inav 3.0.1 Betjan bn-220 gps Heltec esp32 lora 433mhz (radar) Własny lew 4s3p 9600mah (LG mh1) lew własny 5s1p 5200mah (molicel p26a) Kadix Cat 3 mikrogwiazdkowa kamera TBS ujednolica pro32 hv Antena Pagoda 2 Frisky R9 Slim+ ota (flex firmware) Runcam mini DVR (pokładowy) Ws2812b 8led PCB X2 Pierścień led 66 mm 24 stosunek mocy 2:1 do wagi na 5s W pełni laminowany filmem 75mikronowym, a następnie dodany biały film słoneczny na spodzie, aby wszystko uporządkować.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/11/2020

    Dostawa na miesiąc. Paczka została namierzona do Chin. Potem zniknęła. A potem pojawiła się na poczcie. Jest posiniaczona. To mój drugi samolot. Pierwszy i ten mają takie same uszkodzenia transportera. Chińczycy pomylili coś z zestawem i zamiast dwóch kobanzerów do aileronów włożyli jeden kobanik i trzecią flagę z klamry. Widać to na zdjęciu. Umieściłem moje gluty na apelu. Wszystko jest w porządku.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 08/03/2021

    Odebrałem, jedno skrzydło ma kilka drobnych zadrapania, ale ogólnie bardzo zadowolony z wysyłki. Wing wygląda pięknie, a także ma wszystko, co trzeba zbudować. Będzie latał jak najszybciej, czekając na elektronikę. Wysłany z HISZPANIA do SŁOWENIA bardzo szybko, zamówił go na 28.2, wysłany na 2.3, dostał go dzisiaj na 8.3. Bardzo zadowolony.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/08/2021

    Przybyli w bardzo szybkim czasie i w nieoznakowanych opakowaniach z BGUK, oczekując na jego budowę, mogą korzystać z EFR 😁

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • NMWVIP5
    GB
    21/10/2020

    Wielkie skrzydło. Dzięki BG

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/10/2020

    Dobrze wykonany model doskonały stosunek jakości do ceny, jedyny mankament w chińskim bardzo mało, świetne opakowanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 07/08/2021

    Wspaniałe skrzydło, bardzo stabilne i pięknie szybuje. Zamieniłem go na 64 mm EFR, bo... Miałem jeden wolny i to takie zabawne

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • NMWVIP5
    GB
    06/08/2021

    Drugie skrzydło

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/03/2021

    Doskonała obsługa tylko 10 dni dostawy, dobrze zapakowane w mocne pudełko dobrze wykonane Banggood!!!! Super Serwis....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/12/2020

    Wysyłka z Wielkiej Brytanii, około 35 €. Niezła okazja. Pudełko i zawartość w idealnym stanie. Kurewsko dobra cena, :)

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft24 033
    • Ft47 340
    • Ft39 725
    • Ft44 427
    • Ft29 494
    • Ft25 221
    • Ft17 969
    • Ft44 427
    • Ft24 402
    • Ft36 260
    • Ft26 426
    • Ft27 056
    • Ft20 176
    • Ft23 645
    • Ft40 987
    • Ft18 915
    • Ft17 339
    • Ft2 715