Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(30)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(30)
    • 5 Star(21)
    • 4 Star(2)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(2)
    • 1 Star(4)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/09/2021

    Dron trwał zbyt długo i prawie został zwrócony, przewoźnik w Chinach umieścił klejący kod kreskowy na szczycie adresu. Bardzo ważne, wersja, którą wysłał sprzedawca to 2.4 Ghz sterowania dronem, więc nie przekracza 1500 metrów. Sprawdziłem sieć wi-fi i transmituje obie krótkie częstotliwości. Sprzedawca oszukuje ludzi, którzy sprzedają wersję 5km i dostarcza znacznie mniejszą. Nie kupuję już w tym sklepie

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Guadalajara Mex przybył, w ciągu miesiąca i 6 dni spodziewałem się mniej dni, ale myślę, że logistyka była inna niż poprzednie zamówienie, które przybyło w 16 dni. W każdym razie dron wygląda świetnie i bardzo dobrze do tej pory latałem nim i bardzo podoba mi się jakość jego aparatu jest bardzo dobra i wideo jest również super.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2021

    Zajęło to trochę czasu, ale zawartość była w idealnym stanie, dobrze zapakowana i umieszczona w przyzwoitej jakości skrzyni. Dron i kamera są o wiele lepsze niż się spodziewaliśmy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2021

    Pokaz 👍👍👍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Działa bardzo dobrze i łatwo w lataniu i kontroli funkcji pracy jak stwierdzono stabilny system tama dobry dron z Wirginii

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/11/2021

    Najgorsze gówno, jakie mogłem kupić, równie dobrze mogłem kupić ser z piły i dać psu. To działa źle, że boli i banggood shit na temat

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 03/11/2021

    Bardzo źle, bardzo źle

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2022

    Widzę tylko 2.4Ghz pasmo.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/11/2021

    Bardzo podoba mi się Faith 2. Przypomina mi starego Buicka. Mam pomarańczowy. Jestem fanem Cleveland Browns. I czyste Cieszę się, że mam tego drona jestem bardzo zadowolony z niego dzięki Banggood za zakup patrz później na pełny przegląd na YouTube mój kanał jest David Darviews i More ok sprawdzić to na razie.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2021

    Muszę powiedzieć, że jest to bardzo dobry dron. - Problem w tym, że połączenie drona z kontrolerem zajęło mi tyle czasu. Podczas próby połączenia drona z kontrolerem, było to bardzo frustrujące, ponieważ musi to być bardzo prosty proces. Jedynym innym dronem, który mógł spowodować ten problem był mój Hubsan Zino. Jest to najpoważniejsza wada tej wiary. Ludzie donoszą o tym na YouTube. Niestety, mam C-Fly Faith, która ma ten problem. Co za szkoda, że tak się stało! /Kiedy połączenie /zostało magicznie ustalone, (Nie wiem co i jak i nie pytaj mnie) Ten C-Fly Wiara latała cudownie z dobrą kontrolą i jakością obrazu/wideo. Czy to jest tak dobre jak DJI Mavic Mini 2? Nie, C-Fly Faith jeszcze tam nie ma. Moje FIMI X8 Mini i Hubsan Zino Mini Pro były lepsze lub nawet lepsze. Jednak za nieco ponad 300 dolarów (w wersji 2 baterii) ten C-Fly wykonuje swoją pracę ładnie. Mój FIMI X8 Mini Mini Pro i Hub Zino Mini Pro są droższe i nie powinny być używane do porównania. Chciałbym, aby C-Fly Faith mieć (1) lepsze i Mini cechy sterowania, w szczególności pozwalając użytkownikowi na kalibracja ruchu kijów, tak, że obracanie może być trochę bardziej przewidywalne, (2) jakość obrazu / wideo może być lepsza, i (3) lepiej stabilizowany Gimbal. Chociaż nie mówię, że stabilna Wiara na C-Fly nie jest ma, w rzeczywistości jest raczej dobra, ale może być lepiej, aby osiągnąć poziom ustalony przez Mavic Mini. Jestem gotów zapłacić trochę więcej za te ulepszenia. Ogólnie rzecz biorąc, podoba mi się ta wiara C-Fly i będę z niej często korzystać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$16.99
    • US$23.99
    • US$16.99
    • US$439.00
    • US$219.99
    • US$147.99
    • US$29.99
    • US$79.99
    • US$18.99
    • US$20.78