Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(168)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(168)
    • 5 Star(153)
    • 4 Star(13)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 29/07/2019

    Actually bought two of these, one for parts and one to build. After looking it over I decided to convert it to a 4 1806 outrunner motors (more like a C130). Used a 4 n one ESC and an 8 channel FrSky X8R receiver. Put all motors on their own channel (can do Rudder / Throttle mixing at a later date) Maidend 7/28/2019 and it flew great. The take off was in about 2 feet. More like a STOL plane. Like Andrew Newton the battery, 3S 1300, went slightly towards the wing cavity. Plane flew at 1/3 throttle very scale.

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 23/06/2020

    Tak mi się podobało, że kupiłem drugi! Poza tym Bangood ma zapasowe mocowania silnika, więc zamówiłem 2 plus silniki, żeby zrobiły z tego C130 Herkules

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • YanVIP1
    ID
    11/12/2020

    Potrzeba czasu i dobrego nastroju, by go złożyć... Kolor, który lubię... I elektronika do silnika 2x 2208 1800KV... 2x esc 35a... 2x6045 śmigło... Ubec 3a 5v... Bateria 3s 2200mah.. ok lecimy..hahaha...

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 12/05/2019

    Great model and flies well on 3s 2200

    Komentarze (3)
    Pokaż oryginał
  • 16/06/2020

    Martwiłem się o zniszczenia, ale transport był w porządku. Żadnych wgnieceń i nakłucia. Całkiem nieźle. Dobrze, że jest instrukcja montażu. Jeszcze nie zacząłem, ale mam nadzieję, że to w porządku.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    To bardzo piękne, jeśli chcesz go pomalować do personalizacji, polecam najpierw miękkie piaskowanie, bardzo duże i ze wszystkich sprzętów wersji zestawu, jasne instrukcje, dobrze wyjaśnione, i kolor. Będziesz potrzebował dwuskładnikowego kleju epoksydowego i korkowego, polecam go wszystkim, ale szczególnie jeśli jesteś początkującym w montażu zestawów i lataniu samolotami. Szkoda, że nie miałem wszystkich czterech silników. Dobrze spakowana i chroniona, dotarła idealna. Dziękuję, Banggood

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/10/2019

    Everything arrived beautifully packaged, not damaged. Instructions with lots of thumbnails. My recommendation to everyone.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/04/2020

    Ten samolot lata naprawdę dobrze. Ważne jest, aby zauważyć, że jeśli latasz zbyt wolno, prawdopodobnie doznasz kabiny na końcówce skrzydeł, a następnie spirala zagłady. Tak długo, jak będziesz trzymał silniki nad biegu jałowym, to pięknie lata. Nie dałem mu 5 gwiazdek za jakość, bo większość elementów pianki ma ślady wyciskania pleśni. Są to jednak tylko drobne niedoskonałości. Uruchomię te silniki Racestar 2208 https://www.banggood.com/Racerstar-BR2208-1400KV-2-4S-Brushless-Motor-For-RC-Airplane-p-1085433.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN I mix EMAX 9051 i tych SG92R Micro Digital Servos https://www.banggood.com/6PCS-SG92R-Micro-Digital-Servo-9g-2_5kg-For-RC-Airplane-p-1164389.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 10/07/2019

    ottimo plane

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
  • 19/02/2019

    The box and items were collapsed.

    Komentarze (2)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$105.99
    • US$75.90
    • US$137.99
    • US$92.90
    • US$119.99
    • US$106.25
    • US$69.99
    • US$89.99
    • US$190.99
    • US$229.99
    • US$135.99
    • US$239.90
    • US$91.99
    • US$448.49
    • US$139.28
    • US$109.99
    • US$79.99
    • US$39.99