Opinie klientów

4.68 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(31)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(31)
    • 5 Star(23)
    • 4 Star(6)
    • 3 Star(2)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 24/07/2021

    W porządku, powodzenia.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Bardzo ładnie....

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Dziękuję bardzo

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/07/2021

    Zamówiłam ten zegarek jako kupna, a dostaniesz za darmo! Otrzymałem tylko jeden zegarek!! Gdzie jest ten drugi, lub jest to inny conjQuery111308746028070541294_1626540072979 Próbowałem uzyskać wiadomość do nich, ale jeśli nie jesteś naprawdę media publiczne savi i masz trochę wolnego czasu masz małe szanse na Zdobywam odpowiedź! Rozczarowujący, delikatnie mówiąc; był klientem od lat, kupował dużo rzeczy i ogólnie zadowolony z tego, ale tym razem???????

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/07/2021

    Działa prawidłowo. Nie wiem tylko, czy miałem pecha ze starą baterią, ale działa tylko 12 godzin (zamiast 24 wymienionych) - więc jednoczesne użycie do pomiaru ruchu i snu nie jest możliwe. Należy również unikać wszystkich zegarków i opasek (ogólnie ostrzegających), które używają Fitpro

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/07/2021

    Byłem szczęśliwy, aż do pierwszego ataku. Więc żadnych wibrujących oznak niczego, co już aktywowałem. I wziął na grubą tak, tryb wibracji jest aktywny. Naprawdę chciałbym wiedzieć, dlaczego to już nie działa. I jeśli kiedykolwiek będzie w służbie, oczekuję odszkodowania. Bo wiem, że nie zapłaciłem zbyt drogo, ale to powinno zadziałać po pierwszym przeładowaniu zegarka. Dziękuję bardzo i wysyłam ci test, aby dowiedzieć się, czy są przygotowania jak Amazon, ponieważ moje ostatnie zamówienie, które zajęło jeszcze jeden dzień na wysyłkę, ale Amazon już zwróciłby mi swoje małe obliczenia i nie wrócił w przyszłym roku w ciągu 5 dni roboczych

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2021

    Paczka otrzymała w ciągu 14 dni. Opakowanie nie było dobre. Ale M6 działał dobrze. Bateria może trwać ponad 2 dni. Ogólnie zadowolony z zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/07/2021

    Tak jak to jest i działa. Wniosek o filet w zeznaniu. Dobrze jest określić potrzebę.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/08/2021

    Bardzo ładnie przetworzone bardzo łatwe w użyciu. Wyniki cenowe bardzo dobre Szybka dostawa Mogę tylko polecić.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/07/2021

    To w porządku, tylko problem, kiedy chcemy naładować akumulator musimy usunąć silikon za każdym razem, ale to bardzo tanie i najlepsze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    recommendation for you
    • Ft10 050
    • Ft3 653
    • Ft12 182
    • Ft5 176
    • Ft8 752
    • Ft10 964
    • Ft8 527
    • Ft9 136
    • Ft8 222
    • Ft10 050