Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1658)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(1658)
    • 5 Star(1504)
    • 4 Star(150)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 01/02/2021

    Produkt dostępny jest w prostym opakowaniu zamykanym na zamek błyskawiczny. Jakość plecaka zadowoleni. Błyskawica idzie gładko, nigdzie się nie zacina. Jest jedna duża wewnętrzna sekcja, ma cztery małe kieszenie na uchwyty i gadżety, jedna duża na laptopa. Laptop 15,6" mieści się pod krawatem. Po jednej stronie znajduje się gniazdko USB do ładowania urządzeń, wewnątrz plecaka kabel usb, aby połączyć się z brzegiem portu. Z drugiej strony, kieszeń pod butelką. Jest również piorun z boku, aby uzyskać dostęp do dużej wewnętrznej kieszeni. Jest jeszcze jedna kieszeń z przodu plecaka. Nie ma nici przyklejonych. Tył nie jest sztywny. Wszystkie przymiarki są plastikowe. Żadnych obcych zapachów. Podsumowując, całkiem niezły plecak za te pieniądze. Polecam to.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/10/2020

    Zamówienie przybyło bardzo szybko do Peru, bardzo dobrze spakowane, zostało mi dostarczone przez Urbano Courier, zanim zamówiłem na innych stronach Chin i zajęło im miesiąc lub więcej, nie, zajęło im 20 dni dotarcie do Chiclayo w głąb kraju. Niesamowite i produkt bardzo dobrej jakości, bardzo dobry design. Dziękuję Bangood!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/11/2020

    Jak opisano i pokazano na obrazkach. Materiał wydaje się mieć jakość. Wnętrze jest poduszką, aby lepiej się uwarunkować laptopa. Bardzo zadowolony z zakupu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • GioVIP5
    GR
    26/01/2021

    Wspaniały bagaż na wszystko, wiele skrzynek od laptopa lub tabletu po książki i wszystko, czego potrzebuje kobieta! Kolor jest podobny do obrazu Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 14/10/2020

    Wysokiej jakości produkt w doskonałej cenie. Jest przestronny, z dużą ilością magazynów. Darmowa i szybka dostawa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/04/2021

    Arrived ultra quick. must have been local Australian warehouse it was that quick. fits my Dell XPS15 like a glove with plenty of room for other things like iPad, chargers & mouse. not huge!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2021

    Duża torba bardzo wytrzymała. 15 calowe laptopy mieszczą się w środku. Bardzo piękny ciemnoszary kolor.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • acan44
    TR
    08/01/2021

    Jakość torby jest dobra do wzięcia. Celnicy 16 stopni przyszli.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/09/2020

    Wygląda dobrze, jedynym szczegółem, który mógłby go zmienić są paski, które nie wyglądają zbyt wytrzymałe i ponieważ jest składany na pół w opakowaniu plecak nie wygląda jak na zdjęciu publikacji. Z tego dobrze, dobry rozkład przedziału i przyszedł stosunkowo szybko!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/01/2021

    Jest bardzo dobra dla mojego laptopa.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9 266
    • Ft15 291
    • Ft7 103
    • Ft10 193
    • Ft21 007
    • Ft7 103
    • Ft12 232
    • Ft80 330
    • Ft5 867
    • Ft8 648
    • Ft2 469
    • Ft9 853
    • Ft5 867
    • Ft14 828
    • Ft20 049
    • Ft14 271
    • Ft19 030
    • Ft6 776