Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(286)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(286)
    • 5 Star(267)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(5)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/01/2021

    Bardzo mi się podobało, jak produkt został zapakowany. Bardzo szybka dostawa do regionu, w którym mieszkam, w środku Maranhão

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/02/2017

    Me llegaron varios flotadores para mi GoPro y mis cámaras de acción, la verdad, son funcionales, le quedan a todo tipo de cámaras deportivas, le encuentro dos cosas en contras, les falta calidad en los materiales y su precio, de ahi en fuera están excelentes gracias BANGGOOD.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/02/2017

    Me llegaron un par de flotadores para mi cámara gopro y de acción, la verdad tiene buena apariencia, son funcionales, les falta un poco de calidad al material y voy a disminuir el riesgo de perder mis cámaras en el mar, en general me encantan gracias BANGGOOD

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/11/2016

    Pretty strong yellow floater. Describing it as "Antislip" is almost false advertisement. Looks ok though. The Quality of the screw isn't that good though, in the middle of screwing in you have to tighten more to get it in. Also, the mount on the top doesn't have the perfect fit, which doesn't matter because it's always good to roughen it a little bit with a file, so that there is more friction. The little blue thing is pretty useless I think, as any major tension will brake the tiny cord. On the bottom of the floater there's a half cup like glued or soldered on to the thing, and it's not even. -1 quality for that. Shipping: 11 days to France with Standard Free Shipping.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2017

    llegó muy rápido hasta Nicaragua, la calidad es bastante mejor de lo que esperaba. se siente bastante sólido y funciona perfectamente.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2021

    Jest w porządku, bardzo przydatne i praktyczne.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/06/2019

    item as described, excellent quality, fast shipping

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2018

    Wel done, plastic seems to be robust, and the yellow color make easy to be seen if lost in the water. Moreover it let the action cam to float if left alone

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/05/2018

    very useful

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/01/2018

    I liked.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$8.07
    • US$9.23
    • US$12.69
    • US$11.54
    • US$10.38
    • US$17.31
    • US$9.23
    • US$12.08
    • US$23.09
    • US$26.55
    • US$9.23
    • US$10.38
    • US$7.34
    • US$15.00
    • US$11.54
    • US$13.85
    • US$83.15
    • US$6.92