Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(171)
  • Obrazy
  • Wideo(1)
  • All Star
    • All Star(171)
    • 5 Star(152)
    • 4 Star(14)
    • 3 Star(3)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(1)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 26/10/2021

    Doskonała jakość produktu bardzo dobry rozmiar jest również klawiatura z wieloma miejscami na kartę

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/09/2021

    To najlepszy portfel, jaki kiedykolwiek widziałem! Dzięki Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/09/2018

    I am impressed with this wallet.I bought one for me and one for birthday present, and both colors are beautiful.The package was perfect.It looks much more expensive. It seems genuine leather.There are many cases for cards and money.And the zip around protects everything and make the wallet much more impressing. An excellent product. Thank you Banggood friends!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 13/11/2018

    Bardzo praktyczny, pojemny a przede wszystkim ładny portfel dla mężczyzny.Sprawia wrażenie małego,ale wbrew pozorom pomieści wiele. Polecam, dziękuję BG

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2019

    Nicely made wallet, trimmed well, and not too thick. I was amazed what it could hold without bulging or getting 'too thick'. The outside flap for the ID window and most used cards is a great innovation too. Makes the other wallet I purchased in this order look cheap! The wallet in the photos has 16 cards inside, plus deposit slips and 10 bills. Nice and neat!

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 21/02/2018

    The quality of this wallet exceeded my expectations.It looks expensive and good quality.I recommend.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/02/2018

    Love this wallet. Plenty of room for my cards and cash. Cards are held securely. Appears to be made of high quality material.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/09/2020

    Doskonałe wykonanie, wiele miejsc dostępnych na pieniądze i karty kredytowe! Skóra jest miękka i nieskazitelna z pięknymi szwami, a zamek się przesuwa! Produkty BullCaptain są zawsze zgodne z moimi oczekiwaniami, piękne dla Designu i trwałe w czasie! Jestem zadowolony z tego nowego zakupu, który dopełnia moje potrzeby i dopasowania kolorów na produkty zakupione w ciągu ostatnich lat!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/08/2018

    minha primeira importação e pedido inédito para esta cidade de urucarà amazonas Brasil de muitas que virão futuramente mais Compras estou muito feliz com a qualidade de envio embalagem os cuidados e principalmente a alta qualidade do produto original em couro legitimo era um desejo e agora se tornou realidade muito satisfeito com a bangood a melhor loja do mundo agradeço e sinto me honrado em ser cliente entrega super rápida para minha região

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 15/03/2018

    Amazing packaging! Amazing wallet. Very classy and of high quality!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft11 620
    • Ft10 749
    • Ft12 285
    • Ft15 739
    • Ft11 899
    • Ft12 285
    • Ft13 053
    • Ft11 517
    • Ft11 131
    • Ft7 231
    • Ft13 053
    • Ft9 306
    • Ft16 055
    • Ft5 316
    • Ft6 141
    • Ft11 517
    • Ft6 347
    • Ft2 989