Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(35)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(35)
    • 5 Star(31)
    • 4 Star(3)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 11/03/2019

    Muito boa qualidade a um preço excelente

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/03/2018

    Nice quality wallet for the price

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 21/05/2018

    Вещь неплохая но все отделения для карт заполнить невозможно просто не войдут из-за размера карманов. Ещё бы на один миллиметр пошире...но увы. Боюсь что пользоваться не буду.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 14/08/2019

    J'ai bien reçu ce porte-feuille, 15 jours après l'avoir commandé, il est d'une très bonne qualité et son apparence est pareille comme sur les photos du site de banggood.com.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 28/09/2018

    Muy buena calidad, piel suave, buen tamaño y excelente la forma en que aprovechan todos los espacios para que al llenarla no se vea gorda. Espero que dure muchos años

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 24/06/2018

    The perfect wallet. I've bought 2 of them. one for me and the other for my son. Although fairly new, they look older, since de leather is very thin; but It gives it a vintage look. I hope that they turn out to be durable.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/05/2018

    Schnelle Lieferung. Macht einen sehr hochwertigen Eindruck. Vielfache Möglichkeiten, Geld und Karten unterzubringen. Es sieht stabil aus und ich finde, es sieht noch besser aus als auf dem foto. Empfehlung.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2018

    Very nice soft wallet plenty of card spaces, the stitching could be better as it has started to come out og the nylon between card slots so lets the cards slip out the sides

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/02/2018

    A quality product, if it lasts as long as my previous wallet (17 years), I will be very happy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • BENVIP4
    US
    26/11/2018

    lots of card slut

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft8 630
    • Ft10 323
    • Ft9 968
    • Ft11 393
    • Ft10 323
    • Ft11 035
    • Ft8 938
    • Ft11 393
    • Ft12 817
    • Ft5 695
    • Ft8 938
    • Ft8 938
    • Ft8 938
    • Ft4 005
    • Ft10 480
    • Ft7 832
    • Ft4 930
    • Ft69 796