Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(62)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(62)
    • 5 Star(57)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 13/07/2021

    Pięknie wykończona skóra, jest dobrze zaprojektowana i skonstruowana, wygląda na to, że powinienem dostać wiele lat użytkowania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    Ładny, wysokiej jakości produkt, dziękuję, warto na długie oczekiwanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2022

    Poręczny futerał na telefon komórkowy i smartfon. Produkt identyczny z opisem. Otrzymałem go dziś rano, dziękuję. Polecam ten produkt.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 08/04/2022

    Skórzana torba na telefon dotarła w odpowiednim czasie. Przedmiot jest zgodny z opisem i jest dobrej jakości i wykonania. Zarówno Samsung Galaxy S6, jak i Xiaomi Mi Ai pasują dobrze. Zamek magnetyczny działa dobrze, ale wolałbym bardziej wytrzymały. Ogólnie rzecz biorąc, bardzo zadowolony z zakupu. Może kupić kolejny z ich produktów, który odpowiada moim potrzebom. dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Excellent product, well built and well finished, I like it. Fast shipping, everything is fine. Good seller and good product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2021

    To bardzo miła, wysokiej jakości sprawa. Niestety, jest za mały na mój telefon. Liczymy na dostępność większego, ponieważ jest to bardzo miłe.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 12/10/2021

    Wyjątkowo wszytsko

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/10/2021

    Bardzo ładnie, podoba mi się, wszystko dobrze.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2022

    Bardzo dobra jakość, dzięki

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 09/09/2022

    Dobrze, dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$18.04
    • US$18.04
    • US$32.33
    • US$43.88
    • US$27.71
    • US$26.55
    • US$19.99
    • US$21.59
    • US$18.99
    • US$33.48