Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(58)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(58)
    • 5 Star(53)
    • 4 Star(4)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Poland)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/04/2022

    Skórzana torba na telefon dotarła w odpowiednim czasie. Przedmiot jest zgodny z opisem i jest dobrej jakości i wykonania. Zarówno Samsung Galaxy S6, jak i Xiaomi Mi Ai pasują dobrze. Zamek magnetyczny działa dobrze, ale wolałbym bardziej wytrzymały. Ogólnie rzecz biorąc, bardzo zadowolony z zakupu. Może kupić kolejny z ich produktów, który odpowiada moim potrzebom. dziękuję!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    Ładny, wysokiej jakości produkt, dziękuję, warto na długie oczekiwanie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 05/09/2021

    To bardzo miła, wysokiej jakości sprawa. Niestety, jest za mały na mój telefon. Liczymy na dostępność większego, ponieważ jest to bardzo miłe.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 13/07/2021

    Pięknie wykończona skóra, jest dobrze zaprojektowana i skonstruowana, wygląda na to, że powinienem dostać wiele lat użytkowania

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 22/04/2021

    Excellent product, well built and well finished, I like it. Fast shipping, everything is fine. Good seller and good product.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/01/2022

    Torba na telefon jest dobrze wykonana, ale skóra wydaje się cienka, ponieważ łatwo się zmarszczki. Jakość zamka jest wątpliwa. Czas pokaże trwałość lub jego brak na tym produkcie.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 29/10/2021

    Łatwo dopasowuje się do iPhone'a 11 z etui. Znacznie większy, niż się spodziewałem. Ponadto jest wyposażony w karabińczyk z tyłu, którego nie widać na zdjęciu.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/10/2021

    Wysokiej jakości walizka z dużą przestrzenią, oprócz telefonu, jest miejsce na inne rzeczy, bardzo szczęśliwy

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/09/2021

    Bardzo ładna, mała torba. Wygląda dobrze zrobione i trzyma wszystkie niezbędne rzeczy, w tym mój paszport. Banggood nigdy mnie nie zawodzi. Dobra robota, jeszcze raz dziękuję.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/08/2021

    Ta torba na telefon to piękna jakość. Idealny rozmiar dla mojego telefonu, portfela i kluczyków do samochodu. Uwielbiam to, jak odpowiada moim potrzebom, daję 10 na 10. Jestem bardzo szczęśliwym klientem.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • US$19.99
    • US$31.17
    • US$25.40
    • US$26.55
    • US$32.33
    • US$27.71
    • US$30.02
    • US$38.10
    • US$46.19
    • US$26.55
    • US$26.55
    • US$16.79
    • US$17.99
    • US$21.39
    • US$43.88
    • US$21.39
    • US$22.99
    • US$299.99