Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(1069)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(1069)
    • 5 Star(955)
    • 4 Star(77)
    • 3 Star(24)
    • 2 Star(7)
    • 1 Star(6)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 19/05/2021

    To jest świetny skórzany portfel z wygodą! Uwielbiam suwak, bo trzyma moje karty i gotówkę ładnie schowane i bezpieczne. Przycisk po zewnętrznej stronie portfela daje mi szybki dostęp do legitymacji służbowej. Mała kieszeń na przeciwnej stronie portfela jest przydatna, jak również pasuje do moich wizytówek i klucza dostępu do bramy.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 31/10/2021

    Torebka wykonana jest ze skóry. Cała zawartość torebki jest chroniona metalowym zamkiem. Kolor torebki jest ciemnobrązowy. Forma jest jak unisex, odpowiedni zarówno dla mężczyzn, jak i dla kobiet. Dwie sekcje na banknoty z podszewką z tkaniny; Wydział do ciekawostek o wężu 3 sekcje dla kart; Dwie ukryte kieszenie; Rozmiar (SHV): 12x9 cm; Masa ciała: 95 g; Metalowe błyskawice na całym obwodzie; Ochrona przed odczytaniem kart plastikowych

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 06/07/2021

    [TB] Aby wnieść wkład w rządowy fundusz szczepień ochronnych Covid-19, należy utworzyć: Covid Nk do 1408. Z czego k oznacza „tysiąc", N to tysiąc dong chce się przyczynić.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 30/09/2021

    Bardzo ładny portfel, z ładnym wykończeniem, bardzo dobrze uszyty, po prostu nie wiem, czy ta skóra jest prawdziwa, czy może być syntetyczna, głównie w tej zewnętrznej części portfela. Mam wątpliwości, ale poza tym pokazuje to dobrą, konstruktywną jakość. Dotarł szybko do Brazylii, a do mojej rezydencji sporo czasu. I nie byłem opodatkowany.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/10/2021

    Бумажник пришел в идеальном состоянии, брали папе на подарок, поэтому пока не вскрывали. Внутренность можно посмотреть на странице товара. Молния металлическая, все строчки ровные, кожей пахнет. На лицевой стороне выбит буйвол и надпись. Все выполнено аккуратно.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 17/08/2021

    Jakość i wykonanie jest profesjonalne. Mnóstwo pokoi na karty w kieszeniach. Szwy są w dobrym stanie. Skóra jest trwała. Nieco masywny, więc trudno zmieścić się w tylnych kieszeniach.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 17/12/2020

    Solid dobrze się spisała. Ta piana Portfel jest świetny

    Komentarze (4)
    Pokaż oryginał
  • 02/10/2021

    Bardzo dobra jakość Szwy szczelne szwy Mnóstwo kart i innych opcji l Bardzo dobry produkt Polecaj zakup!!!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 19/09/2021

    Dotarłem bardzo szybko i podobało mi się... Przyszedł w szarych torbach, jeśli nie, to w torbie z logo i kolorami Banggood

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 16/09/2021

    Szybka dostawa, produkt wysokiej jakości, niska cena wygodna.

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft12 052
    • Ft15 131
    • Ft9 077
    • Ft10 967
    • Ft15 507
    • Ft8 697
    • Ft12 104
    • Ft4 141
    • Ft8 320
    • Ft11 347
    • Ft12 104
    • Ft6 807
    • Ft6 427
    • Ft6 427
    • Ft12 861
    • Ft6 427
    • Ft9 169
    • Ft32 754