Opinie klientów

4.86 z5
Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(29)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(29)
    • 5 Star(27)
    • 4 Star(1)
    • 3 Star(0)
    • 2 Star(1)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 28/08/2020

    Świetny produkt wygodny i bardzo uprzejmy, prawdziwy zbawca, gdy nie nosi kurtki. Brakuje tylko tego, że nie ma uchwytu do noszenia ręcznie

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/08/2020

    Dzięki 👍🙏

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 26/07/2020

    Banggood jest zawsze tym, czego potrzebuję

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/06/2020

    Bangood, jeden z najfajniejszych sklepów elektronicznych, radzę ludziom go kupić. Dziękuję zespołowi, Bangood, za handel 😍

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/12/2020

    Doskonała jakość skóry, uszyte dobrze, bez wiszących nici. Polecam producenta i sprzedającego

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 18/08/2020

    Świetny produkt, ładna skóra. Będzie nosić telefon o wiele lepiej niż kieszenie czy inne nośniki.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/05/2021

    order wrongly, phone too big for the outside pocket. yet to use but leather feels nice and good

    Komentarze (1)
    Pokaż oryginał
  • 25/02/2021

    Dziękuję. Dziękuję za dobry produkt. Jestem pewien, że kupiłem dobry produkt za produkt, o którym pomyślałem. Użyję go z radością.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 12/08/2020

    Nie za duży i nie za mały :) pasuje do wszystkiego. W końcu mogę opróżnić kieszenie :D Dobra jakość, cena i dostawa!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 30/07/2020

    Torebka skórzana Bullcaptian. Wizytówka Talii Bag. Przybył w dobrym stanie. Dziękuję za opiekę i procesy obsługi.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft9,569
    • Ft8,885
    • Ft10,595
    • Ft9,569
    • Ft9,911
    • Ft10,253
    • Ft8,543
    • Ft8,885
    • Ft6,834
    • Ft9,569
    • Ft8,699
    • Ft5,280
    • Ft9,911
    • Ft7,860
    • Ft9,911
    • Ft11,962
    • Ft10,595
    • Ft18,799