Opinie klientów

Napisać recenzję
  • Wszystkie recenzje(114)
  • Obrazy
  • Wideo(0)
  • All Star
    • All Star(114)
    • 5 Star(105)
    • 4 Star(8)
    • 3 Star(1)
    • 2 Star(0)
    • 1 Star(0)
Sortuj według:
Do podglądu
  • Do podglądu
  • Najbardziej pomocny
  • Najnowszy
Recenzje tylko z Twojego kraju (Hungary)
|
Pokaż oryginał

Część recenzji została przetłumaczona automatycznie.

  • 08/01/2021

    Kupiłem dwa, jeden do warsztatu, a drugi zostawiony w vanie. Praktyczny do utrzymania w ręku, światło i oświetlenie bardzo dobrze przy pełnej mocy, istnieją trzy tryby oświetlenia, dwie moc na Główna lampa i mały Led do zrobienia pochodni. Namagnesowana podstawa trzyma się dobrze i jest haczyk do powieszenia lampy. Dla ładowania kabel USB jest dostarczany, wskaźnik LED zapala się podczas ładowania, całość wygląda wodoodpornie, ale nie próbowałbym go zanurzać.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 31/08/2021

    Efektywne oświetlenie; Bardzo dobra widoczność w ciemnej atmosferze. Z drugiej strony zamówiłem zestaw 3 (z ładowarką samochodową) i otrzymałem zestaw 2 (bez ładowarki samochodowej). Stąd też tylko 4 gwiazdki!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 27/04/2021

    Jedna z najlepszych latarek dostępnych do pracy i kempingu. Można go używać jako narzędzia ze względu na mocowanie magnetyczne i hak, który ma. Lekka waga i uniwersalna. Możesz prowadzić ze sobą każdego dnia. Piękna sprawa dobrze przygotowana. Szybka opcja dostawy.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 25/07/2021

    Bardzo przydatne wszędzie (samochód, dom, wieś) i unikalne, ponieważ ma wygodny rozmiar, który składa i co najważniejsze ładuje się. Idealny.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 04/01/2021

    Zgodnie z reklamą. Compact, bateria i z 2 rodzajów oświetlenia. Jeden z gości z dwoma jasnymi intencjami.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 20/08/2021

    Bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 23/03/2021

    Mała góra i dobra jakość światła polecam

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 02/03/2021

    Bardzo dobrze.

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 10/01/2021

    Bardzo dobrze

    Komentarze
    Pokaż oryginał
  • 11/06/2021

    Mocne światło, dobra rzecz, szybka wysyłka!

    Komentarze
    Pokaż oryginał
Show:

    Całkowity 0 stron

    Idź do strony

    Możesz być zainteresowany

    recommendation for you
    • Ft5 997
    • Ft3 524
    • Ft8 107
    • Ft16 642
    • Ft9 518
    • Ft10 886
    • Ft11 283
    • Ft4 935
    • Ft6 489
    • Ft6 669
    • Ft7 759
    • Ft4 232
    • Ft11 286
    • Ft8 107
    • Ft8 245
    • Ft3 051
    • Ft21 158
    • Ft7 402